Aziz Duran Parkı’nda Çevre İsyanı: "Bulmak İstediğin Gibi Bırak!" - Video Haber

Sakarya Büyükşehir Belediyesi ile Kaynarca Belediyesi’nin uyum ve iş birliği içinde ilçemize kazandırdığı ve kısa süre önce halkın kullanımına açılan Aziz Duran Parkı, duyarsız vatandaşların hedefi oldu. Kaynarcalıların yoğun ilgi gösterdiği parkta, bazı kişilerin çevreye attığı kuruyemiş kabukları, ambalaj atıkları ve plastik şişeler tepki topluyor.

GÜNCEL - 22-06-2026 14:36

"Belediye Yapıyor, Birileri Kirletiyor"

Büyükşehir ve Kaynarca Belediyesi’nin ortak vizyon projesi olarak ilçeye nefes aldıran parkın, açılışının üzerinden çok kısa bir süre geçmesine rağmen adeta çöplüğe dönüştürülmesi vatandaşları da isyan ettirdi. Sosyal medyada çığ gibi büyüyen tepkiler üzerine, duyarlı ilçe sakinleri parkın korunması için toplumsal bir farkındalık hareketi başlattı.

Kaynarcahaber.com’dan Çevre Zinciri Kampanyası

Kaynarcahaber.com olarak, ilçemizin bu ortak değerine sahip çıkmak adına büyük bir farkındalık kampanyası başlatıyoruz. Çevreyi kirletenlerin uyarılması ve bu konuda bir toplumsal baskı oluşturulması amacıyla hazırladığımız farkındalık videosunu sosyal medya hesaplarımızdan paylaşarak bir zincir oluşturuyoruz.

Tüm Kaynarca halkını, sivil toplum kuruluşlarını ve çevre dostlarını bu videoyu paylaşmaya, yorum yapmaya ve parkta sorumsuzca çöp atanları nazikçe uyararak bu zincirin bir parçası olmaya davet ediyoruz. Unutmayalım, Aziz Duran Parkı hepimizin! - HABERİN VİDEOSUNU İZLEMEK İÇİN AŞAĞIYA KAYDIRINIZ

 

Günün Diğer Haberleri