Belediye çalışanlarının maaşlarına yüzde 80 zam

Kaynarca Belediyesi ile Hak-İş arasında devam eden toplu sözleşme süreci tamamlandı. Başkan Murat Kefli Biz bir aileyiz "İlçemize yaptığımız her hizmette personelimizin büyük emekleri var. Daima sizin yanınızdayız ve destekçiniz olmaya devam edeceğiz" diyerek en düşük maaşın %80 artışla Evli Çocuklu işçi maaşının 35 Bin TL'ye genel ortalama maşların 38 ile 42 bin tl’ arasına yükseldiğini müjdeledi.

SİYASET - 14-02-2024 16:57

Kaynarca Belediyesi ile Hizmet-İş Sendikası arasında Kaynarca Belediyesinde çalışan işçileri ilgilendiren toplu iş sözleşme görüşmeleri anlaşma ile tamamlandı.

İmza törenine Belediye Başkanı Murat Kefli , Hizmet-İş Sendikası Sakarya Şube Başkanı Mehmet Mesut Gökdemir , İşveren Sendikası Yerelsen yetkilileri ile sendika temsilcileri katılım sağladı.

Hizmet-İş Sendikası Sakarya Şube Başkanı Mehmet Mesut Gökdemir, "Bu toplu iş sözleşmesinde ise yine Başkanımız Murat KEFLİ Bey hem Belediye bütçesine hem de işçi arkadaşlarımızın geçim standartlarını göz önüne aldığı ve dengeli davrandığından dolayı Başkanımıza işçi arkadaşlarımız, üyelerimiz ve sendikamız adına şükranlarımızı sunarız" dedi. 

Günün Diğer Haberleri