Belediye kiracıları Başkan’la görüştü-Video Haber

Kaynarca Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Kazım Kaçmaz ve Belediye binalarında kiracı olan esnaflar, Belediye Başkanı Kadir Yazgan’la kira artışı konusunda görüştüler.

EKONOMİ - 16-01-2025 16:58

Toplantıda bazı kiracılar yüzde 200 artışı çok bulduklarını ifade ederken çoğunluk gelecek seneye aynı oranda yüksek artış yapılmasından çekindiklerini belirttiler. Belediye Başkanı Kadir Yazgan, “Pandemide Belediye kiracılarını zam yapılmadığı ve yüksek enflasyon oranı nedeniyle belediye kiracıları ile özel kiracılar arasında makas çok yüksek olduğu için bir dengeleme amacıyla bu birikim nedeniyle böyle bir artış yaptık. Seneye devletin açıkladığı enflasyon oranında zam yapalım” diye konuştu.

Başkan ayrıca Hasan Akgün bulvarında estetik düzenleme yapılması talebini Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar’a ilettiğini ifade etti.

Günün Diğer Haberleri