Kadir Yazgan’dan, Kızılcaali’ye mesire alanı projesine tam destek!

Kızılcaali’de ormanlık alan ve küçük göletin yanına mesire alanı yapılacak. Genç Muhtar Ekrem Karaman tarafından mezarlığın yanında çöplük alan temizlenerek çalışmalara başlandı. Belediye Başkanı Kadir Yazgan ekibiyle birlikte bölgeye giderek incelemede bulundu. 

GÜNCEL - 04-05-2024 09:46

MEZARLIĞIN YANINDA ÇÖPLÜK YAKIŞMIYORDU

Kızılcaali Mahallesi Muhtarı Ekrem Karaman, köy mezarlığının yanında çöplük haline gelen alanı temizletti. Kızılcaali’ye yaptırılan yeni okulun temel inşaatında çıkan toprakları çukur olan bölgeye yayarak bir mesire alanı kazandırdı. Kaynarca Belediye Başkanı Kadir Yazgan, Ziraat Odası Başkanı İbrahim Çakar, Belediye Başkan Yardımcısı Bertu Yıldız’la mesire alanı yapılacak bölgede inceleme yaptı, projeye destek verdi. 

DOĞA HARİKASI BİR PİKNİK ALANI

Başkan Yazgan, “Ormanlık alan ve küçük bir gölün yanındaki doğa harikası bölgede mesire alanı, çocuk parkı ve oturma gruplarıyla biz de değerli muhtarımızın talebinine destek vereceğiz. Kaynarcamızın her mahallesi gibi Kızılcaali mahallemizde en iyi hizmetleri hakediyor” diye konuştu. 

Kızılcaali Mahallesi Muhtarı Ekrem Karaman’da, “Mezarlığınımız yanında çöplüğe dönmüş alan yakışmıyordu. Buranın mesire alanı olması için çalışmalarımıza destek veren Belediye Başkanımız Kadir Yazgan’a köy halkımız adına teşekkür ederim” dedi. - SEDAT BALTA

Günün Diğer Haberleri