KAYNARCA EĞRİOĞLU’NDA YANGIN: DESTEKLERİNİZİ BEKLİYORUZ - VİDEO HABER

Kaynarca Eğrioğlu Köyü Tömekler Mahallesi’nde yalnız yaşayan yaşlı ve kimsesiz hemşehrimiz Ali İrfan Güngör’ün prefabrik evinde yangın çıktı.

GÜNCEL - 05-08-2026 12:23

Sakarya’nın Kaynarca ilçesine bağlı Eğrioğlu Köyü Tömekler Mahallesi No: 7 adresinde ikamet eden Ali İrfan Güngör’e ait prefabrik evde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı.

Alevlerin yükseldiğini görenlerin ihbarı üzerine olay yerine hızla gelen Sakarya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri yangına müdahale ederek söndürdü. Olayın ardından Jandarma ekipleri tarafından bölgede inceleme yapılarak yangınla ilgili rapor tutuldu.

Çıkan yangında prefabrik evin bir bölümü, Ali İrfan Güngör’ün yatağı, kıyafetleri ve evdeki çoğu eşyaları yanarak kullanılamaz hale geldi.

Yalnız Yaşayan Yaşlı Vatandaşa Yardım Çağrısı

Geçimini Kaynarca Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’ndan aldığı yardımlarla sürdüren, herhangi bir aile desteği bulunmayan ve yalnız yaşayan yaşlı hemşehrimiz, yangın sonrası çaresiz kaldı.

Kış öncesi mağduriyet yaşayan kimsesiz hemşehrimize destek olmak, ayni ve nakdi yardımda bulunmak isteyen vatandaşların yardımlarını organizasyonu üstlenen Eğrioğlu Mahallesi Muhtarı Tacettin Kaçar aracılığıyla ulaştırabileceği bildirildi. - SEDAT BALTA

İletişim ve Yardım İçin:

Eğrioğlu Mahallesi Muhtarı Tacettin Kaçar: 0533 723 43 50 - HABERİN VİDEOSUNU İZLEMEK İÇİN AŞAĞIYA KAYDIRINIZ

Günün Diğer Haberleri