Sakaryaspor Samsun'a takıldı

Sakaryaspor, 25'nci haftada Samsunspor ile karşı karşıya geldi. Sakaryaspor, zirve yarışında Samsunspor'a 1-0 yenilerek 6 maçlık galibiyet serisine son verdi.

SPOR - 10-03-2023 07:49

Maça konuk takım Samsunspor hızlı başladı. 6'ncı dakikada sağ kanattan gelişen Samsunspor atağında Zeki’nin ceza sahasına yaptığı ortada Laura kafa ile topu ağlara gönderdi (1-0). 20'nci dakikadan sonra oyuna ağırlığını koyan Sakaryaspor girdiği pozisyonlardan yararlanamadı ve ilk yarı Samsunspor'un 1-0'lık üstünlüğü ile sona erdi.Maçın ikinci yarısında rakibine göre daha etkili olan Sakaryaspor girdiği pozisyonları değerlendiremedi ve sahadan 1-0'lık mağlubiyetle ayrıldı.

betmoon giriş

Zeki tahrik etti, ortalık karıştı!

Sakaryaspor, Samsunspor maçının 68'nci dakikasında Samsunlu oyuncu Zeki Yavru oyundan çıkarken taraftarı tahrik etti. Bunun üzerine Sakaryaspor yedek kulübesi Zeki Yavru'ya tepki gösterdi. Ortalık bir anda karışırken olayların içinde olan olan Ümit Kurt ve Zeki Yavru kırmızı kartla oyundan atıldı. Sakaryaspor sahada 10 kişi kalırken 78'de ise Samsunspor'da Yusuf Abdioğlu yaptığı sert hareket sonrası kırmızı kart gördü ve Samsunspor'da sahada 10 kisi kaldı.

betmoon güncel giriş

Sakaryaspor-Samsunspor: 0-1

Stad: Sakarya Atatürk

betmoon

Hakemler: Alper Akarsu, Cemal Alpay, Bersan Duran

Sakaryaspor:Furkan Köse, Ümit Kurt, Çağlayan Menderes, Oğuz Yıldırım, Bülent Uzun, Grechyshkın, Miloseviç, Roshi, Hakan Yavuz, Burak Süleyman Mehmet Akyüz

T.Dirtektör: Taner Taşkın

Samsunspor: Jakub Szumski, Ali Ülgen, Alim Öztürk, Youssef Benasser, Zeki Yavru, Ali Kaan Güneren, Gaetan Loamba Laura, Soner Gül, Yusuf Abdioğlu, Osman Çelik, Douglas Saouza

T.Direktör:Hüseyin Eroğlu

Goller: Dk 6 Laura (Samsunspor

Günün Diğer Haberleri