Kaynarca’da mahalle mezarlıklarının çevre düzenleme ve yenileme seferberliği devam ediyor. Şeyhtımarı Mahallesi’nde gerçekleştirilen hummalı çalışmalarda, Sakarya Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü ekipleri yoğun bir mesai harcıyor.
Muhtar Sahaya İndi, İşçilerle Omuz Omuza Çalıştı Çalışmaları yakından takip eden Şeyhtımarı Mahallesi Muhtarı Resul Güçlü, sadece denetlemekle kalmadı; kolları sıvayıp inşaat alanındaki çalışanlara bizzat yardım etti. Muhtarın işçilerle omuz omuza çalışması mahalle halkı tarafından takdirle karşılandı.
Teşekkür Mesajı Yağdı Yenileme çalışmaları mahallede büyük memnuniyet yaratırken, Muhtar Resul Güçlü ve aynı köyden Yeniden Refah Partisi (YRP) Kaynarca Gençlik Kolları Başkanı Ahmetcan Kurcan, ortak bir teşekkür mesajı yayımladı. Gönderdikleri video mesajla memnuniyetlerini dile getiren Güçlü ve Kurcan; "Mahalle mezarlığımızın çevre düzenlemesi için yürütülen bu güzel çalışmalardan dolayı Sakarya Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü’ne ve emeği geçen tüm ekiplere çok teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandılar. - HABERİN VİDEOSUNU İZLEMEK İÇİN AŞAĞIYA KAYDIRINIZ