SGC Valiyi ziyaret etti

Sakarya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sezai Matur ve yönetim kurulu üyeleri, kongrenin ardından Vali Yaşar Karadeniz’i makamında ziyaret etti. Ziyarette konuşan Vali Karadeniz, Sakarya basınıyla uyumlu bir şekilde çalıştıklarını söyledi

GÜNCEL - 02-05-2024 15:13

 

Vali Karadeniz'e ziyaret

Sakarya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sezai Matur ve yönetim kurulu üyeleri, kongrenin ardından Vali Yaşar Karadeniz’i makamında ziyaret etti. Yönetim kurulu üyeleri Vali Karadeniz’e tanıtan Başkan Matur, Sakarya Gazeteciler Cemiyeti’nin 70’inci yılını kutladığını belirterek, “Sakarya basını pek çok kentteki yerel basından çok daha güçlü. Cemiyet üyelerimiz bize önemli bir sorumluluk yükledi. Biz de onlara layık olmak için çok çalışacağız” dedi.

Yönetim hayırlı olsun

Vali Yaşar Karadeniz de SGC’nin yeni yönetiminin hayırlı olmasını dileyerek, “Sakarya’da basınla uyumlu bir şekilde çalışmalarımızı yürütüyoruz. Şehrimizin gelişmesi için Sakarya’nın basını çok önemli görevler üstleniyor” dedi. Vali Karadeniz ayrıca ilimizde tarım alanlarının korunması konusunda ileri derecede hassasiyet gösterdiklerini belirterek, “Sakarya’nın doğasının ve tarım alanlarının korunması konusunda hassas çalışıyoruz” dedi.
Günün Diğer Haberleri