“Şoför esnafımız ilçemizin geleceğinde daha güçlü yer almalı”

Kaynarca Şoförler Odası Başkan Vekili Osman Ak ve Kamyoncular Kooperatifi eski Başkanı Kenan Kızmaz, Belediye Başkanı Kadir Yazgan’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette Kaynarca Şoförler ve Otomobilciler Odası'na ve Komyoncular Kooperatifine üye taksici, servisçi, otobüsçü, kamyoncu esnafların ilçedeki gelişmelerden yararlanması için çalışma başlatıldığı ifade edildi.

EKONOMİ - 26-05-2025 18:16

KAYNARCA’NIN GELİŞMESİNDEN PAYIMIZI ALALIM

Kaynarca’da şoför esnafının sorunları ve sanayileşme yolundaki gelişmelerden Kaynarcalı şoförlerin de payına düşeni alması konusunda çalışma başlattıklarını belirten Şoförler Odası Başkan Vekili Osman Ak, “Belediye başkanımız olarak kamyoncu, otobüsçü ve taksici esnafımızın ilçemizin gelişmesinden karlı olarak çıkması için sizin desteğinize ihtiyacımız var” diye konuştu.  

 

 

 

KADİR YAZGAN: “ŞOFÖR ESNAFIMIZIN DESTEKSİÇİYİZ”

Ziyaretten büyük memnuniyet duyduğunu belirten Kaynarca Belediye Başkanı Kadir Yazgan ise, “Osman Ak yıllardır sektörün içinde bulunan değerli bir şoför esnafı arkadaşımız. Kaynarca Şoförler ve Otomobilciler Odası’nda yönetim kurulununun aktif bir üyesi, Başkan Vekili olarak çalışmalarının şoför esnafı tarafından da takdirle karşılandığını biliyorum. Şoför esnafımızın ilçemizin geleceğinde daha güçlü bir yer alması için başlattığınız çalışmaları yürekten destekliyorum” dedi. - SEDAT BALTA

Günün Diğer Haberleri