“Kaynarca ilçe Seçim Kurulu’na giderek, Fatih Erbakan için imza atacağım demek yeterli, parti üyesi olmanıza gerek yok” diyen Nurettin Köseoğlu, kampanyanın demokrasinin güçlendirilmesi, güçler ayrılığı, hukukun üstünlüğü ve üretime dayalı bir ekonomik program için yapıldığını vurgulayarak, Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan'ın yanında olmanın önemine dikkat çekti.  

22-27 Mart 2023 tarihleri arasında gerçekleştirilecek imza kampanyasına katılımın önemine değinen Nurettin Köseoğlu, atılacak bu adımın, adaletin hakim olduğu, huzur ve refah içinde bir Türkiye için atılmış en önemli adımlardan biri olacağını vurguladı. 

Yeniden Refah Partisi Kaynarca’dan Sorumlu Sakarya il Yöneticisi Nurettin Köseoğlu konuşmasının devamında şunları kaydetti: “Sizleri, Kaynarca’mızın, Türkiye’mizin geleceği için oldukça önemli bir adım atmak üzere düzenlenen imza kampanyasına davet etmek istiyoruz. Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan'ın Cumhurbaşkanı adaylığı için gerçekleştirilen bu kampanyada, güçler ayrılığı, hukukun üstünlüğü, demokrasinin kuvvetlendirilmesi ve üretime dayalı bir ekonomik program için adayımızın yanında olacağız. Siz de, bolluk ve bereket, hukukun üstünlüğü, liyakatli bir yönetim ve adalet için Fatih Erbakan'ın Cumhurbaşkanı adaylığına destek olmak isterseniz, davetimizi kabul ederek bizimle birlikte olun” dedi. - SEDAT BALTA

Advert