Advert

Belediye Şubat Ayı Meclis Toplantısı

Belediye Şubat Ayı Meclis Toplantısı
Kaynarca Belediyesi Şubat Ayı Olağan Meclis Toplantısı Murat Kefli başkanlığında yapıldı.

Belediye Şubat Ayı Meclis Toplantısı
SÜRECİN SONUNA GELDİK Belediye Başkanı Murat Kefli açılış konuşmasına bir yıl önce yaşanan depremde ölenleri rahmetle anarak başladı, “Biz de Kaynarca olarak güzel bir dayanışma örneği sergiledik. Devletimiz de yaraları sarmaya çalışıyor, belli bir noktaya getirir inşallah daha da hızlandırır. Bizler de geçtiğimiz ay içerisinde Kaynarcamızda eksikleri gidermeye çalışıyoruz. Sürecin de sonuna yaklaştık. İnşallah süreci sizlerle birlikte tamamlayacağız. Bu Meclis’imizden sonra bir toplantımız daha olacak” diye konuştu.

Belediye Şubat Ayı Meclis Toplantısı
3 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLDÜ 3 Gündem maddesinin görüşüldüğü Meclis toplantısında iki madde norm kadro ve sözleşmeli personelin çalışma sürelerinin uzatılması olurken üçüncü maddede Merkez mahallede (Kadiroğlu Düzü) Kaynarca - Karasu karayolu kenarında Sebahatin Yılmaz’ın akaryakıt ve LPG istasyon ruhsatı talebi görüşüldü.

Belediye Şubat Ayı Meclis Toplantısı
EVRAK EKSİKLİĞİNDEN KABUL EDİLMEMİŞTİ Ocak Ayı Meclis Toplantısı’nda eksik evrak gerekçesiyle kabul edilmeyen akaryakıt istasyonu ruhsat talebi oy birliği ile İmar Komisyonu’nda görüşülmek üzere havale edildi.

Belediye Şubat Ayı Meclis Toplantısı
YÖN TABELASI KALDIRILACAK Gündem dışı konuşmalar bölümünde Karamanlar Muhtarı Şafak Altıntaş, Atatürk İlkokulu’nda çocukların karşıdan karşıya geçebilmesi için okul açılış, kapanış saatlerinde zabıta görevlendirilmesi talebi ve MHP’li Meclis Üyesi Ahmet Türk’ün ilçe girişinde araçların mecburi yön tabelası ile çevre yoluna yönlendirilmesinin esnafın zararına olduğunu belirten açıklamalarına Başkan Murat Kefli, yön tabelasının kaldırılması ve kamyonlar için açıklama yapılması, okula da zabıta görevlendirilmesi konusunda talimat verdi. - SEDAT BALTA

YORUMLAR
google-site-verification: google4bfb95c84b4b27f1.html