Advert

DEVA Adayları Kaynarca'da

DEVA Adayları Kaynarca'da
Mehmet Erdoğan'dan Kaynarca çıkarması! DEVA Partisi Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Erdoğan, Proje tanıtım lansmanından sonra ayağının tozuyla Kaynarca çıkarması yaptı.

DEVA Adayları Kaynarca'da
ERDOĞAN, KAYNARCA ADAYI ÖNAL ÖZTURHAN İLE VATANDAŞI DİNLEDİ ilçe ilçe, mahalle mahalle gezerek 7’den 70’e herkesle temas kuran Erdoğan, “Vatandaşlardan büyük ilgi ve sevgi görüyoruz. Esnafı, işçiyi, emekliyi dinliyor, yerel de yaşadıkları sorunlarına çare olacağımızı vaad ediyoruz. DEVA ilk kez her il ve ilçe de logosu ve Başkan adayları ile seçime giren bir parti. Sakarya da vizyon kazandıracak projelerimizi kamuoyuyla paylaştık ve proje tanıtım toplantımızdan çıkıp, Kaynarca’ya geldik.”dedi.

DEVA Adayları Kaynarca'da
DEVA Partisi Kaynarca Belediye Başkanı Önal Özturhan, DEVA il ve ilçe yöneticileri ile Kaynarca da STK ve esnaf ziyaretlerinde bulunan Büyükşehir Adayı Mehmet Erdoğan, sırasıyla; Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Sakarya, Ziraat Odası Başkanı ibrahim Çakar, Trakya Birlik Yağlı Tohumlar Kooperatifi Başkanı Ayhan Demirhan, Kaynarca Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Azmi Çelebi ile bir araya geldi. STK ziyaretlerinde Başkanların Kaynarca’ya ait taleplerini, Muhtarların, Esnaf ve Çiftçinin yaşadıkları sorunları dinledi. Yerel yönetimde her kesimin sorunlarını dikkate alarak çalışmalarını sürdüreceklerini çözüm için hazır olduklarını belirten Erdoğan, hayvancılık ve tarımın çok stratejik bir önemi olduğuna dikkat çekerek halkımızın tarlasını ekip biçmekten, besicilik yapmaktan vazgeçmemesi için gerekli destekleri sağlayacağız. Elin çiftçisi değil, bizim çiftçimiz kazanmalı”dedi.

DEVA Adayları Kaynarca'da
“YEREL YÖNETİMDE MUHTARLARIMIZLA BİRLİK VE BERABERLİK İÇİNDE OLACAĞIZ” Mehmet Erdoğan Muhtarlar Derneğinde yaptığı konuşmada; “Seçmen yılmış, yorgun, umutsuz olabilir. DEVA Kadroları bu ülke için umuttur, yerel de her alanda yükselmenin, kalitenin, menuniyetin, huzur ve güvenin önünü açacak liyakatli kadrolarla biz halka hizmet için hazırız. Muhtarlarımız ile birlik ve beraberlik içinde sorunları tespit ederek çözüm üretecek ve uygulayacağız. Sakarya il ve ilçeleri ile Marka şehir olacak. Sandık en önemli kozumuzdur. DEVA kadroları, Sosyal hizmetleri başarıyla adaletle gerçekleştirecek. Belediye kaynaklarını doğru yerde ve zamanda kullanacağız. Toplumun şikayetlerini, taleplerini, ihtiyaçlarını biliyoruz. Projelerimizi uygulayacak ve Şehrimizin problemlerini hep birlikte gidereceğiz.”

DEVA Adayları Kaynarca'da

DEVA Adayları Kaynarca'da

DEVA Adayları Kaynarca'da
“KAYNARCA’NIN DEĞİŞİMİ VE GELİŞİMİ İÇİN ÖNAL ÖZTURHAN” “Kırsal Mahallelerimizin taleplerini dikkate alacak hemen bunu çözeceğiz. Şehri hemşehrilerimizle birlikte yöneteceğiz. Bunları başaracak kadrolarımız hazır. Liyakatli ekibimizle projelerimizi hayata geçireceğiz. Adaletli ve şeffaf yönetim tarzımızla, hesap verilebilirliği her zaman en önde tutacağız. İktidarın ve yereldeki Belediye yönetimlerinin Sarı kart görecekleri zaman bu zamandır. Halkımızı mutlaka sandığa gitmeye davet ediyoruz. DEVA Belediyeciliğini ortaya koyabilmek ve bu anlamda hizmet üretebilmek için tüm ilçelerimizde vatandaşlarımızdan adaylarımıza destek istiyoruz. Kaynarcada da birlik ve beraberlik içinde Belediye Başkan Adayımız Önal Özturhan’ı hemşehrilerimizin destekleyeceğine inanıyor ve güveniyoruz.”dedi.

DEVA Adayları Kaynarca'da

DEVA Adayları Kaynarca'da

DEVA Adayları Kaynarca'da

YORUMLAR
google-site-verification: google4bfb95c84b4b27f1.html