Muhtarların 3 ortak sorunu!
Kaymakamlık muhtarlar toplantısında mahallelerde 3 ortak sorun öne çıktı
Kaynarca Kaymakamlığı tarafından mahallelerin sorunlarıyla ilgili düzenlenen toplantıya Belediye Başkanı Kadir Yazgan, Muhtarlar Derneği Başkanı Şafak Altıntaş, mahalle muhtarları, daire amirleri, kurum temsilcilerinin yanısıra AK Parti Kaynarca İlçe Başkanı Muhammet Ali Pulat ve Belediye Meclis Üyesi Muharrem Çelebi de katıldı.
MUHTARLAR SORDU SASKİ SEDAŞ YANITLADI
Kaymakam Selim Çomaklı toplantının açılış konuşmasında muhtarlardan mahalleleriyle ilgili genel sorunları ifade etmelerini istedi.
Toplantıda muhtarlar söz alarak mahallelerinin sorunlarını ifade ettiler. Muhtarların su, elektrik hatları ve tarla yolları konularındaki sorunları öne çıktı. SASKİ ve SEDAŞ kurumlarının temsilcileri bu konulardaki soruları yanıtladılar.
Kaynarca Müftüsü Süleyman Demiryürek ise selaların niye merkezi sistemde okunmadığıyla ilgili bilgi verdi.
Kaymakam Selim Çomaklı ve Belediye Başkanı Kadir Yazgan’ın konuşmaları haberin videosunda…- SEDAT BALTA
YORUMLAR