Advert

Yazgan, Karaçalı köyünde

Yazgan, Karaçalı köyünde
Kadir Yazgan Karaçalı köyünde 2 önemli açıklamada bulundu

Yazgan, Karaçalı köyünde
Yeniden Refah Partisi Kaynarca Belediye Başkan Adayı dün gece gittiği Karaçalı’da köy halkının yakın ilgisiyle karşılaştı.

Yazgan, Karaçalı köyünde
YRP İlçe Başkanı Şener Çetin’in de köyü olan Karaçalı’da konuşan Kadir Yazgan, “Yeniden Refah Partisi Kaynarca Belediye Başkan Adayı olarak sizlere en iyi hizmeti vermek için yola çıktım. Karaçalı köyümüzde diğer köylerimiz gibi benzer sorunları yaşıyor. Kaynarcamız İstanbul gibi 17 milyon nüfuslu büyük bir metropol şehre 150 kilometre uzaklıkta olduğu halde bundan yeterince yararlanamıyoruz.” diye konuştu.

Yazgan, Karaçalı köyünde
SAHİL VE LONGOZU TURİZM AÇACAĞIZ Yazgan, Karaçalı köyünün denize çok yakın olduğu halde Kandıra sahilleri gibi turizme açamadığımız için bu nimetten yararlanamadığımızı ifade ederek şöyle konuştu: “Kaynarca bir tarım bölgesi olduğu kadar bir turizm bölgesi de olmalıdır. Karaboğaz sahilimiz ve Acarlar Longozumuzun turizme açılması öncelikli hedeflerim arasında olacak.

Yazgan, Karaçalı köyünde
KÖY YERLEŞİM PLANLARI YAPILMALI Kaynarca olarak ortak bir derdimizde kırsal mahallelerimizin köy yerleşim planlarının yapılmaması. Yeni bir bina yapacak olsak elde plan olmadığı için zorluk çekiyoruz. Bu konuda önceliklerim arasında yer alıyor.

Yazgan, Karaçalı köyünde
Ayrıca her köyümüzde söz verdiğim gibi, 45 Mahallemize Adaletli ve Eşit Hizmet Edeceğiz ! Belediye Bütçesini Kuruşuna Kadar, Doğru Hizmetlere Harcayacağız ! Kaynarca’da Yaşayan 25 Bin Hemşehrimize Aynı Yakınlıkta Olacağız ! Tarım Kenti Kaynarca’yı Turizm ve Sanayi İle Güçlendireceğiz ! İyi Gününüzde Kötü Gününüzde Dayanışma İçinde Olacağız !

Yazgan, Karaçalı köyünde
SİZİ DİNLEMEYE GELDİM Aslında sizlere nutuk atmaya değil, sizleri dinlemeye geldim. Şimdi olduğu gibi nasip olup belediye başkanlığını kazanırsam her zaman istişare ederek, ortak akılla belediyeyi yöneteceğim. Saygı ve sevgilerimi sunuyorum. Şimdi müsaade ederseniz sizleri dinlemek isterim.” - SEDAT BALTA

Yazgan, Karaçalı köyünde

YORUMLAR
google-site-verification: google4bfb95c84b4b27f1.html