Milliyetçi Hareket Partisi milletvekili aday tanıtım programı iftar programı ile gerçekleşti. İftar programında basın ile bir araya gelen milletvekili adayları kendilerini tanıttılar.

“SAHALARDAYIZ”

Programda ilk olarak konuşma yapan İl başkanı Oğuz Akkaş, "Partimizin seçim çalışmaları başlamış durumda. Biz seçim çalışmasına pandeminin bitmesi başladık. İl il Anadolu programları yaptık. İlçe ilçe dolaşarak vatandaşlarla görüştük. Sakarya'nın bütün ilçelerini dolaştık. Sakarya'yı köy köy mahalle mahalle dolaştık.  2023 seçimlerinin ne derece önemli olduğunu vatandaşlarımıza anlattık. Teşkilatlar olarak toplantılar gerçekleştirdik genel başkanımızın görüşlerini aktardık. 14 Mayıs seçimleri geldi. Bu seçim çok önemli. Tam saha olarak sahalarda çalışıyoruz. Oluşan listelerimiz kamuoyuna açıklandı. Adaylarımız birbirinden donanımlı genç bir kadromuz var. 14 Mayıs seçimlerinde çok iddialı bir şekilde cumhurbaşkanını büyük farklı seçeceğiz. Sakarya da iddialı partiyiz. 31 gün sonra partimiz milletvekili sayısını arttıracağız" dedi.

REKOR MİLLETVEKİLİ

Ali Halil, “Sahada çalışmalarımızı yapıyoruz sahlardayız çalışmalarımız devam ediyor. MHP’ye oy kazandırmak için çalışacağız. İnşallah 14 Mayıs'ta rekor milletvekili ile uyanacağız" dedi.

GÜÇLÜ TÜRKİYE

Nesrin Burnazoğlu, "Çalışmalarımıza ev ev devam ediyoruz. Hep birlikte güçlü Türkiye diyeceğiz. Ben başaracağımıza inanıyorum" dedi.

“İKİ KATINA ÇIKARACAĞIZ”

Şükür Salih,"15 Mayıs sabahına güçlü Türkiye olarak uyanacağız inşallah. Milletvekili sayımızı iki katına çıkarmak için çalışacağız" dedi.

“YILMADAN YORULMADAN”

Sezer Şengöz, "Bu şehrin evladı ve Parti'nin neferi olarak yola çıktık. Mecliste güçlü bir MHP için çalışacağız. Yılmadan yorulmadan koşacağız ve kazanacağız" dedi.

“ÇOK ÇALIŞACAĞIZ”

Hüseyin Ekşi, "Ülkemiz ve partimiz için elimizden geleni yapacağız. Milletvekili sayımızı iki katına çıkarmak için çok çalışacağız" dedi.

“VATANDAŞLA İÇ İÇEYİZ”

Ahmet Ziya Akar, "Ramazan'ın ilk gününden buyana sahada vatandaşlarımızla iç içeyiz. Sakarya'nın ortak dili olmak için çalışacağız. Şehrimizin özlediği hizmetleri yapmak için mecliste peşine koşmak için vatandaşımızın vekili olmak için çalışacağız. Sakarya için çalışan bütün milletvekillerimizi ben teşekkür ediyorum. Biz Sakaryamıza özlediği hizmeti getirmek için elimizden geleni yapacağız" dedi.

“KİMSE HAFİFE ALMASIN”

Muhammet Levent Bülbül, "Bugün Türk siyasetinde partilerin seçim noktasında adaylıkları olan iddiası olan yapıların neleri düşündüğü neler ifade ettiğini biliyoruz önümüzdeki günlerde basın ile bir araya gelerek milliyetçi hareket partisinin düşüncelerini neler yapmak istediklerini belirteceğiz . MHP 6. Yasamasını gösterdi. Türkiye Cumhuriyeti devletinin anayasal anlamda güçlü olduğunun meyvelerini topladık. Asıl ucube olan güneş vakaları ile milletvekili pazarlıklarıyla birbirine satan adeta materyal gibi gazimizin şerefini taşımak yerine 6. Yasa yönetmeliğini idrak edebildiğimiz aklımızdan geçmeyen bir dünya hadise yaşandı. Gözümüzün göremediği virüs dünyanın en güçlü ülkeleri dahil herkesi esir aldığı yıllarda Türkiye bu durumda en güçlü şekilde yönetti. Türkiye burada pozitif yöne ayrışmıştır. Amerika’da toplum isyan bayrağını açmıştı. Ayrıca başka ülkede olan vatandaşlarını da uçakla alıp kendi ülkesine getirerek vatandaşına ne kadar sahip çıktığını gösterdik. Dünya büyük bir krizin eşiğinde. Bir savaşın eşiğinde neler yaşanıyorsa bugün de aynı konumu görmüş oluyoruz. Bu durumda Türkiye’nin de takındığı tavır ile kendini koruduğunu gördük. Tahıl koridoru anlaşmasında hangi ülke temas ettiysek sizden Allah razı olsun dediler. Korona döneminde ve 6 şubatta yaşadığımız o büyük deprem 6 yıllık siyasi istikrarın sağlanmasını kimse hafife almasın.Her şeyin dosdoğru olduğu iddiasında değiliz ama şuna şahidim vatandaşımızın sıkıntıya düştüğü her anda bu sıkıntıyı nasıl hafifletiriz diye hem adalet kalkınma hem de Milliyetçi Hareket Partisi olarak çaba sarf ettik. Bu durumları çözmeye çalıştık.

“HDP’NİN HİMAYESİNE GİRDİLER”

Millet ittifakı ile ilgili konuşan Bülbül; “Parlamenter sisteme inanıyorlarsa Cumhurbaşkanının getirdiği sistem için neden yarışıyorsunuz? Bunlar cumhurbaşkanı yardımcısı olacağız diyorlar. Bu masadan millete hayır gelir mi bu memlekette terörle mücadelenin bitmesi mümkün mü? HDP’nin resmen himayesi altına girmiş 6’lı masa var. Milli enerjinin meyvelerini toplamaya başladığımızda, ihracatta meyveler topladığımız da bizler daha refah olacağız” dedi.