1984’DEN BERİ YAZI İŞLERİ MÜDÜRÜ

Mustafa Başarı iş hayatına 1976 yılında Pancar Ekicileri Kooperatifi’nde başladığını aynı yılın Aralık ayında şimdi Sakarya Üniversitesi’ne bağlı olan Mimarlık Mühendislik Fakültesi’nde başladığını belirterek, “1980 Yılıda Kaynarca’ya geldim. O yıldan bu yana Kaynarca Kaymakamlığındaki görevime devam etmekteyim. 1984 Yılından beri de Yazı İşleri Müdürlüğü yapmaktaydım” diye konuştu. 

 

25 ASİL 15’İ VEKİL 40 KAYMAKAM GÖRDÜ

Bu güne kadar 25’i asil kaymakam olmak üzere vekillerle toplam 40 kaymakamla birlikte görev yaptığını belirten Mustafa Başarı, “Halkıma elimden geldiği kadar bilgilerimi, görgülerimi, tecrübelerimi aktardım. Sanırım mutlu bir şekilde görevimi tamamlayarak emekli olmayı hak ettiğimi tahmin ediyorum. 

 

SÜT BİRLİĞİ, OSB, MYO KURDUK

Zaman zaman kaymakam vekilliği yaptım. Süt Birliği’ni kurduk, yüksek okulu, organize sanayi bölgesini kurduk. Hep birlikte elimizden geldiğince yapmaya çalıştık. Bürokrasinin elverdiği bu kadar olduğu için bunları yapabildik. İnşallah bundan sonraki hayatımızda cenabı Allah izin verir se başka alanlarda fırsatımız olursa hizmet etmeye hazırız. Sizin de gazeteci olarak kamu hizmeti yaptığınıza inanıyorum. Kaynarca’nın dünyada dili olduğunuza inanıyorum. Kaynarca’ya basını getirdiğiniz için ayrıca teşekkür ederim. Yarından itibaren 6 ay Cebeci’de dinlendikten sonra idari ve siyasi projelerde görev almak istiyorum” dedi. - SEDAT BALTA

Admin