AK Parti ve MHP ilçe teşkilatlarını, Muhtarlar Derneğini, esnaf ve vatandaşları ziyaret eden  Alemdar, “İlçe esnafımız ve vatandaşlarımızın görüş ve önerileri bizlerin önceliği olacaktır. İnşallah Kaynarca’yı hep birlikte yönetecek ve en doğru kararları vereceğiz” ifadelerini kullandı.

AK PARTİ TEŞKİLAT ZİYARETİ

Kaynarca’da AK Parti İlçe Başkanlığını ziyaret eden Başkan Adayı Alemdar, “Sizin bu heyecanınıza, coşkunuza, güzelliğinize teşekkür ediyorum. İnanıyorum ki Kaynarca bu heyecanı önümüzdeki dönemde de devam ettirecek. Siyaset yaptığım süre boyunca Kaynarcalı dava arkadaşlarım hiçbir zaman beni yalnız bırakmadı. Bizde Kaynarca’ya her zaman minnettar kaldık. Şimdi çok güzel bir Kaynarca için el ele verip omuz omuza ilçemizi geliştireceğiz. Bizler inanan insanlarız ve bu kutlu davanın neferleriyiz. Önümüzdeki dönemde bu davanın ne kadar kucaklayıcı ve vefakâr olduğunu tüm Kaynarca’ya göstereceğiz” dedi.

MHP TEŞKİLAT ZİYARETİ

MHP Kaynarca İlçe Başkanlığını ziyaretinde İlçe Başkanı Nail Dursun ve partililer ile bir araya gelen Başkan Adayı Alemdar, birlik beraberlik vurgusunda bulundu. MHP Kaynarca İlçe Başkanı Nail Dursun, “Sizleri burada ağırlamaktan onur duyduk. Bugüne kadar hep birlikte olduk. Ümit ediyorum ki önümüzdeki süreçte de bu birliktelik artarak devam edecektir” dedi.

MHP İlçe Teşkilatı’nda konuşan Başkan Adayı Alemdar ise, “Milletimizin geleceği için kurulan Cumhur İttifakı, asla kimsenin kişisel menfaatine bakarak hareket etmez. Cumhur İttifakı’nın tek derdi bu davayı nasıl geleceğe taşıyacağı ile ilgilidir. Bizler bu davanın yolunda MHP ile kardeşlik yapmaktan onur duyuyoruz. Kıymetli destekleriniz için her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” diye konuştu.

MUHTARLAR DERNEĞİ ZİYARETİ

Programına Kaynarca Muhtarlar Derneği ziyareti ile devam eden Alemdar’ı, Dernek Başkanı Ahmet Sakarya ve Kaynarcalı muhtarlar karşıladı. Alemdar, “Kaynarca’da sizlerle birlikte olmaktan çok mutluyum. Muhtarlarımız bizim elimiz, gözümüz, kulağımızdır. Vatandaşlarımızla aramızda oluşacak bağı muhtarlarımızın kıymetli çalışmalarıyla güçlendireceğiz. İlçemizde oluşacak her türlü olumsuzluklara karşı kararlılıkla mücadele edeceğiz” şeklinde konuştu.

"KAYNARCA'NIN DAVASINA OLAN SADAKATİNİ ASLA UNUTMADIK" 

Başkan Adayı Alemdar’ın Kaynarca’daki son durağı ise, “Geçmişten Günümüze Teşkilat Buluşmaları” programı oldu. Bugüne kadar partide görev alan dava arkadaşlarıyla buluşan Alemdar, “Kaynarca’nın davasına olan sadakatini asla unutmadık. Bu davaya sahip çıkan herkesten Allah razı olsun. Kaynarca bugün beni çok motive etti. Bu kalabalık AK sevdanın kalabalığı, davaya olan sadakatin kalabalığıdır. İnşallah siz Kaynarcalı dava arkadaşlarımızla daha güzel günlerde buluşacağız” dedi.