AK Parti İl Başkanı Yunus Tever, Kaynarca’ya gelerek Belediye Başkan Adayı Mustafa Özer’e destek verdi. Seçimlere 15 gün kala alt yapı çalışmaları bitmeden bazı caddelere asfalt yapılacağının müjdesini verdi. Tever, Şehit Gürkan Türk Caddesi yerine Turnalı caddesi, Aziz Duran Caddesi yerine Jandarma caddesi ifadelerini kullanarak asfaltlama çalışması yapılacağını duyurdu. Daha önce yapılan açıklamalarda altyapı çalışması bitmeden asfaltlama yapılmasının teknik olarak yanlış olduğu ısrarla vurgulanmıştı. Altyapı müteahhitinin sık sık işi bırakması sonucu bir yıl uzayan alt yapı çalışmasına aldırılmadan seçime kadar asfalt atılacağı bilgisi verildi. 

 

Öte yandan Kaynarca Belediyesi de seçim öncesi Mustafa Özer’i rahatlatmak için kamyonlarıyla mısır köylere mıcır taşımaya başladı. AK Parti Büyükşehir ve Kaynarca Belediyeleri’nin seçime kadar ellerindeki tüm malzemeyi tüketecekleri öğrenildi. 

 

Daha önceki açıklamalarda Alt yapı ve atıksu arıtma projesi bitmeden asfaltlama yapılmaması gerektiği belirtiliyordu. Belediye Başkanı Murat Kefli ısrarla geçici asfalt atılmasına karşı çıkıyor, “Milletin, devletin parasını sokağa atamayız” diyordu. Çünkü tüm proje tamamlandığında yapılacak denemelerde görülen aksaklıklara kazılarak müdahale edileceği gerekiyor. O zaman akla şu sorular geliyor. Biz 2 yıldır niye toz yuttuk, çamura battık, esnafımız zarar gördü, araçlar binlerce liralık masraf açtı. Seçim geldiğinde yapılıyorsa, daha önce nerelerdeydiniz. 15 Gün sonra biz size niye güvenelim? 

Advert