AĞIR TRAFİK YÜKÜ ALTINDA BOZULDU

Sakarya Büyük Şehir Belediyesi’nden yapılan açıklama şöyle: “Sakarya Büyükşehir Belediyesi yapım, bakım ve onarım sorumluluk ağındaki Kaynarca İlçesi Arifağa/Başoğlu yolumuzun ağır trafik yükü altında bozulmuş olması ve bu bozukluğun can ve mal güvenliğini tehlikeye sokacak seviyeye ulaşması sebebiyle sorumluluğumuzdaki yolda çalışmalara başlanmıştır.

İKLİM ŞARTLARI OLUMSUZLUK YAŞATTI

Arifağa ile Başoğlu arasındaki bağlantı yolumuzda ağır trafik yükü de göz önünde bulundurularak söz konusu olumsuzlukların kalıcı olarak giderilmesine yönelik yol temel çalışmamız iklim şartları dahilinde hızla devam etmektedir. Çalışmalar sırasında iklim şartları da göz önünde bulundurulduğunda bahsi geçen olumsuzlukların yaşanması kaçınılmazdır. Söz konusu yörenin turizm ve tarım ağırlıklı yapısı göz önünde bulundurulduğunda çalışılabilecek zaman dilimi içinde bulunduğumuz bahar aylarını kapsamaktadır.

BAŞKA YOL YOKTU

Kaynarca İlçe Belediyemize ait nakliye güzergâhı olarak kullanılan beton parke yolun dışında başka yol olmaması sebebiyle yolun yüzeyinin kirlenmiş olması iklim şartlarının getirdiği bir olumsuzluk olmasına rağmen çevresel duyarlığı en üst seviyede olan ekiplerimizin azami gayretleri ile bu olumsuzluklar asgariye indirilmekte ve çalışma sonu Büyükşehir Belediyemizin elinin değdiği her yerde olduğu gibi Arifağa/Başoğlu bölgemizde bulduğumuzdan daha iyi bir şekilde bırakılacak olup yol konfor ve güvenliği en üst seviyeye çıkarılacaktır.” - SEDAT BALTA

Advert