“Mobilya denildiğinde Sakarya akla geliyor”

Genel kurulun hayırlı olmasını dileyerek sözlerine başlayan Başkan Yüce, Sakarya’nın mobilya alanındaki önemine vurgu yaparak, “Hepinizin bildiği gibi şehrimiz mobilya imalatı konusunda ülkemizin önemli üreticileri arasında yer alıyor. Bugün, mobilya denildiğinde ülkemizde 4-5 şehrin arasında anılıyorsak, bu sizlerin emekleri sayesindedir. Her birinize şahsım ve şehrimiz adına teşekkür ediyorum” dedi.

Şehrimize her alanda proje üretmeye devam edeceğiz

Başkan Yüce birçok alanda sayısız proje ürettiklerini ifade ederek, “Güzel bir atasözü vardır; Akan su, yosun tutmaz derler. Bizler de şehrimizin en güzel noktalarda olabilmesi için var gücümüzle çalışıyoruz. Su durmadan duraksamadan şehrimiz için mücadele veriyoruz. Büyükşehir Belediyesi olarak göreve geldiğimizden bugüne kadar şehrimizin her köşesine dokunmaya gayret ediyoruz. Yaptığımız 3 milyarlık yatırımlara ek olarak şehrimize fayda sağlayacak projeler üretiyoruz. Tarımdan sanayiye, eğitimden sağlığa, altyapıdan üstyapıya, spordan sanata, her alanda Sakarya Büyükşehir Belediyesi olarak var olmaya devam ediyoruz. Bizler şehrimiz ve hemşerilerimiz için emek veriyoruz. Bu vesile gerçekleşen genel kurulun tekrar hayırlara vesile olmasını diliyor, hepinizi saygı, sevgi ve hürmetle selamlıyorum” diye konuştu.

Nijerya mobilya alanında büyük bir fırsattır

Konuşmasında Nijerya’ya gerçekleştirdiği ziyarete de değinen Başkan Yüce, “Yakın zamanda bir Nijerya ziyaretimiz oldu. Orada çeşitli temaslarda bulunduk. Birçok sektörde iş fırsatlarıyla karşılaştık. Bunlardan en önemlisi de mobilya sektörüydü. Nijerya mobilya alanında gerçekten çok büyük bir fırsat, ben buradan mobilya sektörümüzde faaliyet gösteren kardeşlerime sesleniyorum. Mutlaka o bölgeye gidilip, oradaki fırsatların değerlendirilmesi gerekiyor. Bizler de bu noktada üzerimize düşen tüm sorumluluğu yerine getirerek, iş insanlarımızı buluşturmaya hazırız” dedi.

Admin