Kaynarca Belediye Başkanı Kadir Yazgan, ilçedeki sivil toplum kuruluşları ve meslek odalarıyla olan diyaloğunu sürdürüyor. Başkan Yazgan, Belediye Başkan Yardımcıları Erkan Köksal ve Bertu Yıldız ile birlikte, Kaynarca Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlığı görevine seçilen Ali Osman Halil’e tebrik ziyaretinde bulundu.
"Birlikte Çalışmaya Devam Edeceğiz"
Samimi bir atmosferde gerçekleşen ziyarette, ilçedeki şoför esnafının durumu ve önümüzdeki dönemde yapılabilecek projeler hakkında istişarelerde bulunuldu. Ziyaret sonrası bir açıklama yapan Belediye Başkanı Kadir Yazgan, misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ederek şunları söyledi:
"Yeni dönemde Kaynarca Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlığı görevine seçilen Ali Osman Halil’i ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerimizi ilettik. Nazik misafirperverliği için teşekkür ediyor, görev süresi boyunca çalışmalarında başarılar diliyoruz. İlçemizin gelişimi için tüm odalarımızla uyum içinde çalışmaya devam edeceğiz."
Ali Osman Halil’den Teşekkür
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Oda Başkanı Ali Osman Halil ise, Kaynarca Belediyesi ile iş birliği içerisinde şoför esnafının sorunlarına çözüm üretmek için gayret göstereceklerini belirterek Başkan Yazgan ve yardımcılarına teşekkür etti.
Ziyaret, günün anısına çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.




