MİLLET İTTİFAKINDAN BİRLİK MESAJI

CHP milletvekili adayları Ayça Taşkent, Ecevit Keleş, Emel Akçil, Azize Çeroğlu, Gündüz Gençcan, CHP İl Başkanı Cengiz Çiçek, Saadet Partisi Sakarya İl Başkanı Hasan Zengin, Demokrat Parti İl Başkanı Zafer Adalet, Gelecek Partisi İl Başkanı Fatih Sevindik, DEVA Partisi İl Başkanı Ercan Başnuh, partilerin yöneticileri ve vatandaşların katıldığı törende birlik mesajı verildi. 

MECLİS 20 YILDIR BAYPAS EDİLDİ

Törende konuşan CHP İl Başkanı Cengiz Çiçek, “Türkiye Cumhuriyeti yurttaşları olarak milletimizin ve çocuklarımızın geleceğine, yapacağımız seçimlerle yön vereceğimiz günlere yaklaşıyoruz. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı olan bugün son yirmi yılda meclisin baypas edildiği ve önemini yitirdiği bir dönem yaşıyoruz. Özlemimiz olan millet iradesinin tescillendiği Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin halk adına kullanıldığı, egemenliğin tam anlamıyla yeniden tescillendiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını coşkuyla kutlayacağımız günlere çok yakınız” diye konuştu. 

ADAYLAR ÇARK CADDESİNDEYDİ

CHP Milletvekili adayları Ayça Taşkent ve Azize Çeroğlu seçim çalışmalarını Adapazarı ilçesi ve Çark Caddesi’nde sürdürdü. Kılıçdaroğlu Gönüllüleriyle birlikte çalışan milletvekili adayları bayram coşkusunu vatandaşlarla birlikte yaşadı. 

Advert