BBP’DE SEÇİM KRİZİ
Büyük birlik Partisi (BBP) Kaynarca İlçe Başkanı Ercan Ayaz, Erenler ilçe Başkanı Ali Fuat Kırık, Sapanca İlçe Başkanı Metin Pir ve Karapürçek ilçe Başkanı Nihat Meral kendilerinden 1win giriş habersiz olarak il kongresi yapıldığı gerekçesiyle İlçe Seçim Kurulu’na giderek kongrenin iptali için itiraz dilekçesi verdi.
İTİRAZ DİLEKÇESİ VERİLDİ
Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan BBP Kaynarca İlçe Başkanı Ercan Ayaz, Büyük birlik Partisi Sakarya il başkanlığında, delegelerden ve resmi ilçe başkanlarından habersiz il kongresi yapıldığını belirterek, “ Mazbatası elinde olan ilçe başkanlarının (Erenler, Kaynarca, Sapanca ve Karapürçek) itirazı üzerine dilekçe bugün itibariyle verildi. Böyle bir şeyi kabul etmek mümkün değil. Bugün yaptığımız itiraz yarın karara bağlanır diye düşünüyoruz” dedi.
“BİZİM DE ADAYIMIZ VARDI”
Başkan Ayaz şöyle devam etti: “Hem ilçe başkanlarından hem de delegelerden habersiz il kongresinin yapılması, doğru bir davranış değil. Bizim de bir adayımız vardı, bunun bildikleri için böyle bir yola başvuruldu. Öte yandan Adapazarı 1 nolu seçim kurulu delege listelerini göstermemektedir. Biz 4 ilçe başkanı olarak bu gizli saklı seçimin iptalini istiyoruz. Adalete olan güvenimiz tamdır” diye konuştu. 

1xbet giriş