Oda Yönetim Kurulu toplantısında konuşan Kadir Yazgan, “Şubat 2014 tarihinden bu yana başkanlığını yaptığım Kaynarca Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nda birlikte uyum ve güven ilişkisi içinde çalıştığım başta yönetim kurulu üyelerimiz, kurum çalışanlarımız olmak üzere şahsıma ve kurumuma her zaman destek olan üyelerimize gönülden teşekkür ediyorum. 

 

HER ZAMAN ESNAFIMIZIN YANINDA OLDUK

Yönetimimiz süresince her zaman Kaynarca esnafının haklarının korunması, savunulması konusunda elimizden gelen fedakarlığı gösterip, yarı kamu kurumu niteliğinin ciddiyetiyle çalıştık. 

 

Genel kurullarda oylarıyla bize güvenlerini gösteren üyelerimizin, odamızın imkanları ölçüsünde her zaman yanında olduk. 

 

Halkımızın teveccühü, esnaflarımızın desteği ile aday adayı olduğum Kaynarca Belediye Başkanlığı sürecinde muvaffak olursam yalnız esnaflarımıza değil, çiftçisi, memuru, işçisiyle tüm Kaynarcamıza hizmet etmek benim için büyük bir şeref olacaktır. 

 

YENİ BAŞKAN KAZIM KAÇMAZ OLDU

Yönetim Kurulu kararıyla başkanlığa seçilen Kazım Kaçmaz ve yeni yönetimine başarılar dilerim. 

 

Yönetim Kurulumuzun şahsında 10 yıl hizmet etmek onurunu yaşadığım esnaflarımıza selamlarımı, saygı ve sevgilerimi sunuyorum” diye konuştu. - SEDAT BALTA