CHP ADAYLARI ÜÇ İLÇEDE 

Cumhuriyet Halk Partisi Sakarya milletvekili adayları Ayça Taşkent, Ecevit Keleş, Kamil Özkan, Emel Akçil, Gündüz Gençcan, Ali Fethi Gürler, Özer Özçınar, seçim çalışmalarını Söğütlü, Ferizli ve Kaynarca’da sürdürdü. Seçim çalışmalarında milletvekili adaylarına Millet İttifakı il başkanları, ilçe başkanları ve yöneticileri, parti görevlileri eşlik etti. 

ASGARİ ÜCRET SEVİYESİNDE OLMALI

Asgari ücretin de 8 bin 500 lira değil en az 10 bin 500 liraya çıkarılması gerektiğini savunan CHP birinci sıra milletvekili adayı Ayça Taşkent, “Emekli ikramiyesi, asgari ücret seviyesinde olmak zorundadır. Hem emekli maaşı hem de emekli ikramiyesi, asgari ücret seviyesine mutlaka çekilmelidir” dedi.

EMEKLİLERE 15 BİN TL İKRAMİYE

Bu kurban bayramında emeklilerin hesabına 15 bin TL ikramiye yatacağını ifade eden Ayça Taşkent, “Ayrıca emeklilerimizden sağlık hizmetlerinde ödenen katılım payını da almayacağız. Emekli aylıklarındaki adaletsizliği de gidereceğiz. Daha uzun süre çalışan daha fazla emekli aylığı alacak” diye konuştu.

SÖĞÜTLÜ ZİYARETİ

Seçim çalışmalarına Söğütlü ilçesi Akarca mahallesinde esnaf, çay bahçesi ve kıraathane ziyaretleriyle başlayan CHP milletvekili adayları Küçük Söğütlü ve Büyük Söğütlü’de esnaf ve kıraathaneleri ziyaret ettiler. 

 

FERİZLİ ZİYARETİ

CHP milletvekili adayları Ferizli ilçesinde sanayi sitesi, Göçmen Sitesi ve çarşı esnafını ziyaret ettiler. Cadde ve kahvehanelerde vatandaşları dinlediler, sohbet ettiler. 

KAYNARCA ZİYARETİ

Kaynarca CHP ilçe binasında buluşan CHP milletvekili adayları ve Millet İttifakı İl Başkanları çarşı merkezinde ve Sanayi Sitesi’nde esnaf ziyaretlerinde bulundular. 

 

Millet İttifakı il başkanları Kaynarca’da Ziraat Odası Başkanı İbrahim Çakar, Kaynarca Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Kadir Yazgan’ı ziyaret ettiler. - SEDAT BALTA

Advert