30 YILDIR BELEDİYELERE İŞ YAPIYORUM

Kaynarcahaber’e konuşan Hüseyin Akgün, “Kaynarca’da doğdum, Kaynarca’da büyüdüm, eğitim hayatım burada geçti, buranın ekmeğini yedim. 30 Yıldır da belediyelere ve özel sektöre iş yapıyorum. Üstyapı, altyapı işleri, çevre düzenleme projelerini gerçekleştiriyoruz. Hafta sonları Kaynarca’dayım, hiç bağımı kesmedim. 

 

KAYNARCA’YA UZUN YILLARDIR HİZMET YAPILMADI

Kaynarca’da uzun yıllardır hiçbir hizmet yapılmadı. Bu yapılmayan hizmetleri yapmak konusunda kararlıyım. En kısa zamanda Kaynarcamın, halkımın, milletimin hizmetinde olmak için aday oldum. Belediyecilik hizmet işidir. Onların yapamadığı işleri biz yapacağız. Biz profesyonel bir belediyeciyiz. 

 

Kaynarca’nın esnafı olan babam Yusuf Akgün Kaynarca’da odunculuk, fındık, zahire işleri yapardı.  30 Yıldır da Adapazarı ve Kocaeli’de bir çok belediye ile çalıştık. İzmit Fethiye Caddesi’nde ilk baskı beton işini biz yaptık” diye konuştu.  

 

HASAN AKGÜN’ÜN YOLUNDAN GİDECEĞİZ

Yaklaşık 35 yıldır Büyükçekmece Belediye Başkanlığı görevinde bulunan Hasan Akgün’ün de yeğeni olan Hüseyin Akgün, “Amcamın ilk Belediye Başkanlığı döneminde yanındaydım. Belediyeciliğin inceliklerini orada öğrendim. Hasan Akgün 35 yıl Büyükçekmece’de çok güzel işler, hizmetler vermiştir. Biz de onun izinde, yolunda olacağız” dedi. 

 

1972 Yılında Kaynarca Turnalı köyünde doğan işadamı Hüseyin Akgün, inşaat ve peyzaj işkolunda çalışmalarını sürdürüyor. Akgün evli ve 2 çocuk babası.- SEDAT BALTA