Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 9 Ocak Pazartesi günü Sakarya'ya gelecek. Tank Palet Fabrikası’nı ziyaret edecek olan Erdoğan, Altay Tankı’nın banttan indiriliş törenine katılacak ve ardından Dubai’ye satışı gerçekleştirilecek 100 zırhlı araç için de sözleşme imzalayacak. İmza törenine Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yanı sıra, Milli savunma Bakanı Hulisi Akar ve Dubai Emiri Şeyh Muhammed bin Raşid Al Maktum’da katılacak.

Sakarya gelecek olan Cumhurbaşkanı Erdoğan için son hazırlıklar yapılıyor. Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce ve AK Parti İl Başkanı Yunus Tever sosyal medya hesaplarından yapılan çalışmaları incelemek için BMC'yi ziyaret etti.

Başkan Yüce sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Cumhurbaşkanımız Sn. @RTErdogan’ın katılımıyla gerçekleşecek olan Yeni Nesil Fırtına Obüsünün teslimat töreni öncesi BMC Arifiye yerleşkesini ve BMC Arifiye İşletme Genel Müdürü Sn. Mehmet Karaaslan’ı ziyaret ettik. Kendilerine çalışmalarında başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.

Advert