NOSTALJİ YAPALIM DEDİM

Uzun yıllar Tekirdağ Çorlu’da bulunan ancak Kaynarca’daki dostlarıyla ilişkilerini hiç koparmayan, bir çok hemşehrisine iş imkanı sağlayan Niyazi Toygar, nostalji yapalım çocukluk gençlik anılarımı tazeleyeyim, dostlarımı köyümde ağırlamak istedim. Eski günlerden konuştuk, nostalji yaptık. Mutlu günümüzde bizi yalnız bırakmayan dostlarıma, hemşehrileme teşekkür ederim” diye konuştu. 

Kaynarca Lisesi’nin 1978 yılındaki ilk mezunlarından Niyazi Toygar’ı sınıf ve okul arkadaşları da yalnız bırakmadı. 22 Haziran 2025 Pazar günü Kaynarca Kalburcu köyünde yapılan düğün eski dostları biraraya getirdi. 

İYİ Kİ KÖY DÜĞÜNÜ YAPMIŞIZ

Çiğdem ve Niyazi Toygar’ın oğlu Avukat olan ancak mesleği yerine Muğla Fethiye’de tutkulu olduğu yamaç paraşütü işini başarıyla yapan oğlu Gökhan da, “İyi ki böyle bir düğün yapmışız biz de Çiğdem’le çok mutlu olduk” dedi. 

Biz de Kaynarcahaber olarak Çiğdem ve Gökhan’a Toygar ve Güven ailelerine yaşam boyu mutluluklar dileriz…- SEDAT BALTA

HABERİN VİDEOSU İÇİN AŞAĞIYA KAYDIRINIZ...

Advert