Divan Başkanı CHP Sakarya Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Şaban Koludra yaptığı konuşmada ülkede yaşanan sıkıntılara dikkat çekti, “Sizler üreten bir ilçenin temsilcilerisiniz. Üreticinin sıkıntısı yok mu? Var, mısır üretimi konusunda ülkenin en verimli üretiminin yapıldığı yerler buralar. Ancak yüksek maliyetlerden dolayı toprağı işleyemecek noktaya gelindi. Gübre, tohum, ilaç fiyatlarındaki yüksek maliyetlerden dolayı ekimin azalma tehlikesi var. Sizler örgütlü toplumlarsınız ama sizin için bu örgütler ses vermiyor. İşçinin maaşları açlık sınırı altında, esnaflar tezgaha sattığı ürünü yeniden koyamıyor” dedi. 

 

Başkan adayı Rüştü Yüksek kısa bir konuşma yaptı, “Ben kardeşlerime bir abilik yaparak yoluma devam etmek istiyorum. Değerli mahalle delegelerimden son olarak böyle bir görev bekliyorum” dedi. 

 

İlçe Başkan Adayı Bülent Ateş de konuşmasında, “Evet heyecanımız var. Umudumuz var, geleceğimiz var, gençelerimiz var, atamız Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bizlere nasihatı var. Bu nasihat bildiğimiz üzere, ‘Ey Türk Gençliği’ ile başlar. Andımız ile devam eder. İşte almış olduğumuz bu nasihat ve görev bilincine sahip olduğumuz için huzurunuzdayız” diye konuştu. 

 

Yerel seçimlerde birçok şehirde başarılı olunduğunu vurgulayan Ateş, “Ve elbette başarıya Ferizli ilçesinden başlamak için Ve Sakaryamızda bu başarı bayrağını en yükseğe çekmek için hepinizin huzurunda söz veriyoruz. Parti örgütü olarak ülkemizde her an seçim olacakmış gibi çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Hedefimiz önümüzdeki seçimlerde Ferizli Belediye Başkanlığını kazanmak. Bunun için yol haritamız ve iyi bir çalışma ekibimiz var. Geçmişi bir kenara bırakıp el ele vererek saygı ve nezaketi gerektiren bir yönetim anlayışı ile CHP Ferizli’yi hep birlikte yönetmeye söz veriyoruz. CHP’yi iktidara taşımaya söz veriyoruz. Kazanan Ferizli, Sakarya, ulusum, Cumhuriyet Halk Partisi olacak” dedi. 

 

YENİ YÖNETİM KURULU Rüştü Yüksek (Başkan) Refik Erçin, Hakan Tetik, Ali Kır, Ramadan Yüksel, Baki Oğuz, Nurettin Çeber, Nalan Memiş, Ayşe Savaş, Ramazan Türeyen, İlhan Gülşen, Emre Aydın, Ahmet Gündoğdu.

 

1 OY FARKLA KAYBEDEN LİSTE

Bülent Ateş (Başkan) Cavit Kocaman, Cihan Dinç, Eray Yalın, Faruk Şen Fatih Talha Bektaş, Hasan Ülker, Mehmet Cem İşcan, Muzaffer Özkan, Önder Bahar, Sercan Yumurtacı, Şükrü Sağlam, Tarık Döner. - SEDAT BALTA

 

 

Haberin Galerisi : CHP Ferizli Olağanüstü İlçe Kongresi yapıldı

Admin