KAYMAKAM: “ŞEHİT VE GAZİLERİMİZE MİNNATTARIZ”

Kaynarca Kaymakamı Selim Çomaklı, konuşmasında şehitlere ve gazilere minnet duyduğunu belirterek, “Mübarek Ramazan ayında iftar sofrasında birlikte olmanın mutluluğu ve kıvancını yaşıyoruz. Sizlerle vatanımızın ve milletimizin geleceği için, bekası için canını vermiş kıymetli şehitlerimizin, değerli gazilerimizin aileleriyle birlikte olmaktan mutluluk duyuyoruz. Bu vesileyle onlarla bir araya gelmek, hemhal olmak, birlik beraberliğimizi pekiştirmek için bu organizasyonu düzenledik, bu organizasyonun gerçekleşmesinde emeği geçen tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Belediyemize, bizleri kırmayarak buraya teşrif eden değerli ailelerimize teşekkür ediyorum, tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle yad ediyorum. Bu toprakları bize vatan olarak bırakan başta ülkemizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bütün ecdatımızı rahmetle yad ediyorum” dedi.

AİLELERLE SOHBET

Kaymakam Selim Çomaklı, Belediye Başkanı Murat Kefli, masaları tek tek gezerek şehit ve gazi aileleriyle sohbet ettiler.

DURMUŞ VE PERSONELİNDEN YAKIN İLGİ

Kaynarca Sosyal Yardımlaşma Dayanışma Vakfı Müdürü Samet Durmuş ve Vakıf personeli davetlileri kapıda karşıladı, yakından ilgilendi. Kaynarca Kültür Merkezi Düğün Salonu’ndaki iftar yemeğinde Kur’an-ı Kerim ve dualar okundu. - SEDAT BALTA