YOL 70 CM YÜKSELTİLDİ

Konuyla ilgili Kaynarcahaber’e konuşan Kaynarca Belediye Meclisi Üyesi de olan Saadet Partisi Kaynarca İlçe Başkanı Mustafa Tan, vatandaşların asfalt yükseltildiği için mağduriyet yaşayacaklarını belirterek, “Yol kotunun altında kalan binaların 70 santim dolguyla yükseltimesi demek dükkan yapılamaz anlamına gelir. Vatandaş mağdur. Büyükşehir Belediyesi’nin keyfiyetine göre bacalar koyuldu ona uygun olarak yükseltildi. 

 

BÜYÜKŞEHİR KAYNARCA BELEDİYESİNİ TAKMADI

Büyükşehir Belediyesi Kaynarca Belediyesi’ni takmadı, daha tuğlası örülmemiş yeni yapılan dükkanlar, eski binalar tamamı mağdur bunların. Biz vatandaşın mağdur edilmesini istemiyoruz, vatandaşın hakkının verilmesini istiyoruz. Kaldı ki Büyükşehir’de AK Parti’nin, Kaynarca Belediyesi’de AK Parti’nin burdaki işlem niye birbirine karşıt hareketler yapılıyor onu da bilmiş değiliz. Gereğinin yapılmasını talep ediyoruz” diye konuştu.  

 

 

BİNAM YOLDAN AŞAĞIDA KALDI

Çevre yolu üzerinde inşaatı süren Lokman Erol, binasının Kaynarca Belediyesi’nin verdiği kırmızı imar kotundan 20 santim yüksek yapıldığını ancak Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin eski yolu 70 santim yükselttiğini belirterek, “Kaynarca Belediyesi bu yolun eski yoldan 70 santim yükseltildiğini söyledi, Büyükşehir görevlileri ise normal yaptık bizim yolumuz bu kotta diyor. Bizim bina bu yüzden aşağıda kaldı” dedi. - SEDAT BALTA