KADİR YAZGAN’IN KONUŞMASI

Sakarya Esnaf ve Sanatkar Odaları Birliği (SESOB) Başkanı Hasan Alişan, SESOB yönetimi ve çok sayıda esnaf odası başkanı, muhtarlar, esnaflar ve çok sayıda Kaynarcalının katıldığı toplantıda başvuru dilekçesini İlçe Başkanı Muhammet Ali Pulat’a veren Kadir Yazgan şöyle konuştu: “Kaynarcalı hemşehrilerimizin yoğun destek ve teveccühü ile mensubu olduğum AK Parti üyelerinin, değerli parti büyüklerimin de olumlu yönde fikirlerini alarak 31 Mart 2023 yerel seçimlerinde AK Parti’den Kaynarca Belediye Başkan aday adaylığı için başvurmaya karar verdim.

 

GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİ İLKEM OLACAK

15 Yıldır AK Parti tarafından yönetilen Kaynarca Belediyesi’nde hizmet bayrağını daha da ileri taşımak, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın İstanbul Belediyesi’nde başlattığı gönül belediyeciliğini ilke edinmek amacındayım. 

 

Bütün hayatımın geçtiği. kendi işyerimizde küçük yaşta atıldığım iş hayatımda ve 10 yıldır  başkanlığını yaptığım Kaynarca Esnaf ve Sanatkarlar Odası’ndaki çalışmalarımız sırasında her yönüyle tanıdığım Kaynarca’ya hizmet etmek nasip olursa projelerimizle gönüllere gireceğimize inancım tamdır. 

 

Sakarya’da tarım ve hayvancılığın merkezi olan Kaynarcamız, yakın gelecekte sanayi kenti olmaya doğru adım adım ilerliyor. İstanbul gibi büyük bir metropol kentin yakınındaki ilçemiz doğa turizmi için de büyük bir potansiyel barındırıyor. 

 

TARIM SANAYİ VE TURİZM KENTİ OLMALIYIZ

Kaynarca’yı çok seven biri olarak ilçemizin tarım, sanayi ve turizm kenti olması için gereken vizyon projelerin hayata geçmesi için gece gündüz çalışmaya söz veriyorum. 

 

Kaynarca’nın hızlı bir değişime girdiği önümüzdeki yıllarda, belediye hizmetlerinin yanında ilçemizi planlı şekilde kalkındırmanın yerel yönetimlerin en önemli görevi olduğuna inanıyorum. 

 

KAYNARCA İNSANI EN İYİSİNİ HAK EDİYOR

Kaynarca insanı en iyisini hak ediyor. Bu duygu ve düşüncelerle değerli Kaynarcalılara saygı ve sevgilerimi sunuyorum.”

 

SESOB Başkanı Hasan Alişan’da, “SESOB yönetimi ve oda başkanları olarak her türlü kefaretimiz vardır Kadir Başkan’a. Oda Başkanlığında iyi bir vizyon çizdi” sözleriyle desteğini açıkladı. 

 

Aday adaylığı başvuru töreninin ardından katılanlar birlikte fotoğraf çektirdi. - SEDAT BALTA