Nazan, Zeynep, Nihan, Sibel ve Avukat Arda Girgin’in dayıları, Esma Gebeş’in abisi, merhum Suzan ve Rezzan hanımların kardeşi, merhum Nurettin ve Vahide Gebeş'in oğulları, İrem ve Görkem Gebeş’in babası, Sebahat Gebeş’in eşi Ali Gebeş 71 yaşında pıhtı atması sonucu götürüldüğü Kaynarca Devlet Hastanesinde vefat etti.
Cenazesi bugün Kaynarca Merkez Camiinde öğle namazından sonra kılınacak cenaze namazının ardından Kaynarca aile mezarlığında toprağa verilecek.
ALİ GEBEŞ
1974 Kıbrıs Barış Harekatına katılarak gazi ünvanı da alan Ali Gebeş 27 Mart 1994 Yerel Seçimlerinde CHP’den Kaynarca Belediye Başkanlığına seçildi. 1994 - 1999 yılları arasında Kaynarca Belediye Başkanı olarak görev yapan Ali Gebeş, Belediye Fırını, Belediye otobüsleriyle toplu ulaşım, eski Belediye binası önündeki pasaj gibi bir çok eser bıraktı. Merhuma Allah’tan rahmet, ailesine başsağlığı dileriz. - Sedat Balta - Kaynarcahaber.com