PROJE AMACI

Program saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasından sonra Kur’an tilaveti, Okul Müdürü Tezcan Demir’in konuşması, şiir dinletisi, ilahi grubunun dinletisiyle devam etti. Proje Koordinatörü ve Okul Müdür Baş Yardımcısı Erol Çetin’in proje sunumuyla tamamlandı. Erol Çetin sunumunda, “Projenin amacı imam hatip lise ve ortaokullarında öğrenim gören öğrencilerin akademik, bilimsel, sosyal, kültürel ve sanatsal faaliyetleriyle milli, manevi, ahlaki ve insani değerleri benimseyen, koruyan bireyler yetiştirmek amaçlandı” dedi. 

 

İYİLİK DE KÖTÜLÜK DE GÖRÜLÜR HALE GELDİ

SİMDER Başkanı Yahya Bakır ise konuşmasında, her çocuk bizim çocuğumuz SAÜ Fest’de çocuklarımıza kitap hediye ederek gelişimlerine destek olmayı amaçladık, “Bir öğrenci olumlu anlamda tüm dünyayı etkileyebilir, çünkü artık yapılanları tüm dünya görüyor. Bir öğrenci olumsuz anlamda da tüm dünyayı etkileyebilir. Kaynarcahaber’de yayımlanan bir haberi dünyanın öbür uçundaki insanların görmesi mümkün. O yüzden Allah hepimizi iyilik üzerine etsin” diye konuştu. 

 

SAKARYA’DA 2 OKUL HAK KAZANDI 

 

Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğünce, Anadolu imam hatip lisesi ve imam hatip ortaokullarında öğrenim gören öğrencilerin akademik başarı, bilimsel, sosyal, kültürel, sportif ve sanatsal faaliyetler ile millî, manevi, ahlaki, insani ve kültürel değerleri benimseyen ve koruyan bireyler olarak yetiştirilmesi amacıyla yürütülen "Eğitimde Rehberlik ve Destekleme Modeli (ERDEM) Destek 2021 Programı" için başvuruda bulunan 1.108 okul arasından aralarında Kaynarca İmam Hatip Ortaokulu’nun da bulunduğu 137 imam hatip okulu hibe desteği kazanmaya hak kazanmıştı. - SEDAT BALTA

 

 

 

 

 

Haberin Galerisi : Kaynarca İmam Hatip Erdem Projesi tamamlandı

Admin