Kaynarca Belediyesi ve Kaynarca Gençlik ve spor ilçe müdürlüğü ile ortaklaşa organize edilen ve koordinatörlüğünü Belediyenin üstlendiği  Kurumlar arası Mini Saha Futbol  turnuvası  14 hafta sonunda Şampiyonunu belirledi. 17 Ocak 2024 tarihinde oynanan  ve üçüncülük maçıyla saat 20.00 stard alan finallerde Müftülük- Jandarma maçı sonrasında  rakibini 5-3 yenmeyi başaran Müftülük  turnuva üçüncüsü olurken saat 21.00 de başlayan Belediye - Adahalısaha takımları arasındaki Final maçında Belediye rakibini 4-0 gibi net bir sonuçla yenerek Turnuvanın şampiyonu oldu.  Turnuvada  İlçe Jandarma Komutanı Nedim Çavuş, Mal Müdürü  Erdoğan Mustafa Üstündağ, Gençlik İlçe Spor Müdürü Hilmi Atasever, Müftülük Müdürü Abdurrahman Kıdık, Yağlı Toğumlar Başkanı Aykan Demirhan, Belediye Meclis Üyesi Ergün Güzelalp, Belediye Meclis Üyesi Şerifali Akgün , Kaynarca spor Kulübü Başkanı Aliosman Halil, Büyükyanıkspor Kulübü Başkanı  Mehmet İpekçioğlu katıldılar. Kupa ve ödüller sonrasında  toplu deneme bonusu veren siteler otoğraflar ile organizasyon sonlandırıldı. Genel Koordinatörlüğünü Sezgin Tutarın yürüttüğü turnuvada turnuva boyunca takip ve düzeni sağlayan Serhat Yağız ve Tüm maçları yöneten emek veren Hakemlerimiz Nusret Türkmen ve Abdullah Çakar'a da çok teşekkür ederiz.

      Kupa Töreni sonrası   Kaynarca Belediye Başkanı Murat Kefli  : Tüm takımlarımıza teşekkür ederek başlayan Kefli,  Centilmence sorunsuz bir  turnuvanın ardından kazanan Kaynarca oldu. 12 takım olarak başlanan turnuvada  yaklaşık 150 sporcu  sporun yanında kaynaşarak, bir  spor aile birliği oluşturdular. Bugüne kadar yanyana gelmemiş kamu personellerimiz arasında güzel sürdürülebilir bir bağ oluştu. Sporun bu yanı zaten çok güzel ve özel. Bizler turnuva boyunca birlik beraberlik içerisinde yol alan tüm sporcularımızı tebrik ediyor  derece yapan tüm takımlarımızı sporcularımızı kutluyoruz. Emeği geçen hakemlerimize  de çok teşekkür ediyoruz.İnşallah bu tür organizasyonlarımız devam edecek, dedi

Turnuva Boyunca  takımlarımıza sponsor olan ve  her anında ilgi ve alakasını   esirgemeyen Adahalısa ekibine ve Sedat Adaya teşekkür ederiz. Kaynak Kaynarcarehberim.

Advert