Nisan ayında yapılan ön eleme robot yarışmalarını geçerek Urfa'daki finallere katılmaya hak kazanan ekip Şanlıurfa GAP Arena'da yapılacak yarışmalar için 3 aylık hazırlık sürecini tamamladı. Bilişim bölüm öğretmenleri Fatih Baltacıoğlu, Fatih Kahya, Gürkan Meşe ve Kağan Günindi danışmanlığında  hazırlanan 11 kişilik öğrenci grubu okulumuzu ve ilçemizi uluslararası arenada temsil edece.

TEŞEKKÜR ETTİ

Okul Müdürü Ersin Yılmaz, “Robot çalışmaları için bizlere destek olan İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ebubekir Sıddık Savaşçı'ya, İlçe Kaymakamımız Sayın Mehmet Ali Karatekeli ye , İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mehmet Harbi'ye, Kaynarca Belediye Başkanı Sayın Murat Kefli ve Belediye Başkan Yardımcısı Sayın Ali Akgünoğlu beye teşekkürlerini sunarım” dedi.

BALTACIOĞLU

Bilişim Teknolojileri Alan Şefi Fatih Baltacıoğlu ise, “Uluslararası arenada öğrencilerimizin boy göstermesi, bu yarışmalarda tecrübe kazanması ilçemiz adına büyük bir kazanımdır. Robotların yapım aşamasında okulumuz Metal, Mobilya ve Elektrik bölüm öğretmenlerinin bizlere çok büyük desteği olmuştur. Ayrıca yaşadığımız problem ve aksaklıklarda, tedarik sorunlarında bizlere destek olan Organize Mobilya Sanayi Muhasebe Müdürü sayın Mehmet Duran'a , TA HA Ahşap Yapı San. Tic.Ltd.Şti. Firmasına , sayın Seçkin Aktürk'e  ve Sayın Kadir Erkal'a  teşekkür ederim” diye konuştu. - SEDAT BALTA

Admin

Advert