MURAT KEFLİ MÜJDE VERDİ

Törende konuşan Kaynarca Belediye Başkanı Murat Kefli, “Bu gün 3 Kasım milletin iktidarının 20 yılı doldu. Bundan dolayı mutluyuz, sizlerin güçlü desteği ile partimiz 20 yıldır iktidarda ve yapılan hizmetler ortada. Eksiklerimiz var mı var. Ama öyle bir Büyükşehir Belediye Başkanımız var ki, 18 yaşında hiç 19 yaşında görmedik. Gece saat 3’de bizi arıyor, 5’de bizi arıyor. Allah razı olsun, Allah başımızdan eksik etmesin. 

Sizlere yine büyük bir müjdenin haberini verelim. Büyükşehir Belediye Başkanımız 120 milyonluk altyapı yatırımını başlattı. Şimdi İl Başkanımız, milletvekillerimiz ve Büyükşehir Belediye Başkanımızın gayretli desteği ile Kaynarcamızın içinden geçen Seyran Deresi’nin 60 milyonluk yeniden revize ihalesi Aralık ayı içinde yapılacak” diye konuştu.

Su konusunda yapılan yatırımlara da değinen Murat Kefli, “Bir zamanlar ilçemizde büyük bir su sıkıntısı çekilirken şimdi Büyükşehir Belediyesi tarafından en ücra köyümüze kadar su hizmeti verilmektedir. SASKİ tarafından ilçemizin tamamının içme suyu şebekesi yenilendi. Büyükşehir Belediye Başkanımız Kaynarca’nın içine asfalt atacaktı ancak kanalizasyon projesi başlatılacaktı. Halkı vergileriyle toplanan kuruşlar boşa harcanamazdı” dedi. 

 

EKREM YÜCE: “120 MilYON ALTYAPI YATIRIMI…”

 

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce’nin tanıtımda yaptığı konuşmasından bir bölüm şöyle: “Kaynarcamız’a altyapı gelmemişti, şimdi zamanı geldi. Ama asfalt konusunda Başkanımız şikayetlerden bunalmış bize geldi. Ama yap, kaz bize uymaz. Kaynarca’ya 120 milyonluk altyapı projesini başlattık. Kaynarca’da uzun yıllar bu sorun ortadan kalktı. Altyapı deyince yalnız kanalizasyon değil, su isale hatları da yenilendi. Akabinde üstyapıya geçtik. Kazmayı vurduk. Bugün de bunun törenini yapıyoruz. İnşallah Kaynarca’da asfaltlanmamış 1 metrekare yar kalmayacak. Burdan bitmeden ayrılmayacağız.”

 

Kalburcu köyündeki törene Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Kaynarca Belediye Başkanı Murat Kefli, SASKİ Genel Müdürü Yiğit Turan, daire amirleri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı. - SEDAT BALTA

Advert