Anne ile oğlun evlilik ve işsizlik tartışması kanlı bitti: Anne katili oldu
Kaynarca Sarıbeyli mahallesinde aile içinde evlilik ve işsizlik tartışması cinayetle sonuçlandı. Annesini av tüfeğiyle vuran Kadir Taşkın, 112’yi arayarak kaybolduğunu bildirdi. Jandarma ekipleri tarafından bulunan şahıs, cinayeti itiraf etti.
Annesini av tüfeğiyle vuran bir kişi, 112 Acil Çağrı Merkezi’ni arayarak kaybolduğunu bildirdi. Jandarma ekiplerinin yaptığı çalışmalar sonucunda şahıs bulunurken cinayet itirafı geldi.
EVLİLİK VE İŞSİZLİK TARTIŞMASI ÖLÜMLE SONUÇLANDI!
Olay, 3 Şubat 2025 günü saat 19.10 sıralarında Kaynarca’nın Sarıbeyli Mahallesi’nde meydana geldi. 112 Acil Çağrı Merkezi’ni arayan 30 yaşındaki Kadir Taşkın, kaybolduğunu söyleyerek yardım istedi. Ancak jandarma ekipleri tarafından bulunan Taşkın’ın, annesini öldürdüğünü itiraf etmesi üzerine olay farklı bir boyut kazandı.
Edinilen bilgilere göre, Kadir Taşkın ile annesi 61 yaşındaki Behiye Taşkın arasında evlilik ve işsizlik konularında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesiyle Kadir Taşkın, bir anlık öfkeyle av tüfeğini ateşleyerek annesini vurduğunu söyledi. Olay yerine gelen ekiplerin yaptığı incelemede Behiye Taşkın’ın hayatını kaybettiği tespit edildi. Olay yerine gelen jandarma ekipleri ve savcılık, detaylı inceleme başlatırken, cinayeti işleyen Kadir Taşkın gözaltına alındı. Olayla ilgili adli tahkikatın sürdüğü öğrenildi.
dün gece 21:30 da aydınlığa kavuşan olayda Kadir Taşkın isimli şahıs 112 Acil çağrı merkezini arayarak ormanda kaldirik toplarken kaybolduğunu söylemişti.
Jandarmayı harekete geçiren arama çalışmalarında Kadir Taşkın Kızılcaali Lazlar mahallesi yakınlarında av tüfeğiyle ayakkabısız ve elbiseleri çamurlu şekilde bulunmuştu.
KADİR TAŞKIN JANDARMAYA VERDİĞİ İFADEDE OLAY FARKLI BOYUT KAZANDI
30 Yaşındaki Kadir Taşkın Öğle saatlerinde annesiyle işsizlik ve evlilik meselesi yüzünden tartıştıktan sonra bir anlık öfke ile 61 yaşındaki annesi Behiye Taşkın’ı av tüfeği ile vurduğunu itiraf etti.
Jandarma ekipleri ve sağlık ekiplerinin eve incelemeye geldiğinde anne Behiye Taşkın’ın olay yerinde hayatını kaynettiği anlaşıldı.
Kadir Taşkın ifadesinin ardından tutuklanarak cezaevine gönderildi