İL JANDARMA KOMUTANI DA KATILDI

Sakarya İl Jandarma Komutanı Albay Aydın Kutlu’nun da konuk olduğu iftar yemeğine Kaymakam Mehmet Ali Karatekeli, Belediye Başkanı Murat Kefli, AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Köseoğlu, CHP İlçe Başkanı Ersan Ceylan, MHP İlçe Başkanı Ekrem Baldan, Saadet Partisi İlçe Başkanı Mustafa Tan,  Belediye Başkan Yardımcıları Ali Akgünoğlu ve Mustafa Özer, İlçe Müftüsü Süleyman Demiryürek, Muharip Gaziler Derneği Kaynarca Şubesi Başkanı Aziz Çelebi, Sakarya Gazeteciler Cemiyeti Başkan Yardımcısı Sedat Balta, Kıbrıs, terör gazileri, aileleri ve şehit yakınları katıldı.

KAYMAKAM: “ŞEHİT VE GAZİLERİMİZE MİNNATTARIZ”

Kaynarca Kaymakamı Mehmet Ali Karatekeli, konuşmasında şehitlere ve gazilere minnet duyduğunu belirterek, “Şehitlerimizin ailelerinin bizim nezdimizde yeri başka. Hepimiz şunun farkındayız ki o aziz şehitlerimiz canlarını vererek bu toprakları bize vatan kılmışlardır. Bugün bu topraklarda huzurla yaşıyorsak onların büyük fedakarlıkları sayesindedir. O yüzden şehit aileleriyle, gazilerimiz ve aileleriyle bizim ilişkimiz bayramlık, ramazanlık değildir, her fırsatta onları hatırlamak, ziyaret etmek istiyoruz. Bütün arkadaşlarımızın anlayışı bu şekildedir. Ulu önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve aziz şehitlerimizi, rahmet, minnet ve şükranla yad ediyor, sizlere uzun ömürler diliyoruz” diye konuştu.

 

AİLELERLE SOHBET ETTİLER

Kaymakam Mehmet Ali Karatekeli, Belediye Başkanı Murat Kefli, ve Muharip Gaziler Derneği Kaynarca Şubesi Başkanı Aziz Çelebi masaları tek tek gezerek şehit ve gazi aileleriyle sohbet ettiler.  

 

KAYA VE PERSONELİNDEN YAKIN İLGİ

Kaynarca Sosyal Yardımlaşma Dayanışma Vakfı Müdürü Sefa Kaya ve Vakıf personeli davetlileri kapıda karşıladı, yakından ilgilendi. Kaynarca Kültür Merkezi Düğün Salonu’ndaki iftar yemeğinde Kur’an-ı Kerim ve dualar okundu. - SEDAT BALTA

Haberin Galerisi : Şehit ve gazi ailelerine iftar yemeği verildi

Admin