KAYNARCA’DA UMUTLA DOLDUK

Cumhuriyet Halk Partisi milletvekili adayları Ayça Taşkent ve Gündüz Gençcan seçim çalışmalarını Kaynarca’da sürdürdüler. CHP ve Millet İttifakı parti yöneticilerinin eşliğinde İlçe merkezindeki esnafları, sokakta ve kahvehanelerde vatandaşları ziyaret eden milletvekili adayları gördükleri samimi ilgiden memnun kaldılar. 

Ayça Taşkent, ilçe ziyaretini, “Kaynarca’da da umutla dolduk. Bu güzel günü yaşamamıza vesile olan bütün Kaynarcalılara sonsuz teşekkürler!” sözleriyle ifade etti.

TAŞKENT’TEN GENÇLERE SÖZ

CHP Sakarya milletvekili adayı Ayça Taşkent, Kaynarcalı öğrenci ve çalışan gençlerle sohbet etti: “Eğer siz de değişimden fayda göreceğinize inanıyorsanız desteklerinizi bekliyoruz. En iyi düşünce sizde, en iyi karar sizde. Siz ne karar veriyorsanız başımızın üzerinde diyeceğiz ve yolumuza devam edeceğiz. Bizler size çok büyük destek vereceğiz. Üniversiteli gençlerimizin barınma sorunu, burs sorunu kalmayacak. Kaynarca gibi tarım ve hayvancılığın yapıldığı yerlerde çiftçimize ve özellikle gençlere tarım ve hayvancılık alanındaki girişimlerde öncelikle destek vereceğiz.” 

KAYNARCA HAKKINI ALAMADI

Kaynarca’nın üvey evlat muamelesi gördüğünü savunan Ayça Taşkent, “Kaynarca uzun yıllardır AKP’ye güvenmiş oy vermiş ancak verdiği oyun karşılığını alamamış bir ilçe. Kemal Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanı olduğu, Millet İttifakı’nın iktidar olduğu Türkiye’de Kaynarca da milli gelirden hakkını alacak” diye konuştu. 

SANAYİYE DEĞİL KİRLİSİNE KARŞIYIZ

Kaynarca’da 2 organize sanayi bölgesi olduğunu, sanayileşmeyi desteklediklerini ancak Kaynarca’da Adapazarı sınırına kimya sanayicileri tarafından Karma OSB adında kurulmak istenen kirli sanayiye karşı olacağını belirterek, “Okçular ve Taşoluk köylerimize kurulmak istenen kimya sanayi ile Kaynarca’nın, Adapazarı’nın, Serdivan’ın kısaca 40 kilometre çapındaki bir alanda yaşayan insanlarımızın zehirlenmesine izin vermeyeceğiz. Tarım topraklarımıza, çiftçimize, Acarlar Longozu’na, insan sağlığına değer vereceğiz” dedi.

Advert