SANAYİ VE ÇARŞI ESNAFINI ZİYARET ETTİ

CHP Milletvekili Adayı Ecevit Keleş, beraberinde Kaynarca İlçe Başkanı Ersan Ceylan ve partililerle birlikte Kaynarca’da Sanayi Çarşısı ve ilçe merkezindeki esnafları ziyaret etti. Caddelerde karşılaştığı halkla el sıkıştı, sohbet etti, destek istedi. Sakarya siyasetinde uzun yıllardır önemli bir isim olan Ecevit Keleş’e Kaynarcalılar yakın ilgi gösterdi, çok sayıda kişi desteğini dile getirdi.  

KAYNARCALI HAKKINI ALAMIYOR

Kaynarcahaber’i de ziyaret eden Ecevit Keleş, “Kaynarca’da bugün dükkanına misafir olduğumuz esnaflarımızdan ve sokakta karşılaştığımız hemşehrilerimizden sıcak ilgi ve destek mesajları almaktan çok mutlu oldum” dedi. 

Kaynarca nüfusunun yüzde 75’inin geçimini tarım ve hayvancılıktan sağladığını belirten Ecevit Keleş, “Kaynarca halkı çalışkan, ilimizin en çok büyükbaş hayvan sayısına sahip. Sakarya’nın en büyük bitkisel üretimi gerçekleştiriyor, süt üretiyor, ancak emeğinin hakkını alamıyor. Çiftçimiz kazanamayınca esnafımız da kazanamıyor, Kaynarca’da buna bir kez daha şahitlik ettim. Meclis’te onların en büyük savunucusu olacağız. Kaynarcalı emeğinin hakkını alacak. Bunun mücadelesini vereceğim” diye konuştu. - SEDAT BALTA

 

Advert