YENİDEN REFAH ÇİVİ ÇAKAMAZ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Yeniden Refah Partisi’ni hedef alan açıklamasına değinen Seyfettin Selim, “Cumhurbaşkanımız eski teşkilat mensuplarını aday gösterip, AK Parti’ye kaybettirmek için yola çıkan, çeşitli beyan ve imalarla AK Parti’nin gölgesinde yürümek isteyenlere de müsaade etmeyiz açıklamasına da aynen katılıyorum. Kaynarca’da Yeniden Refah Partisi ya da başka bir partinin kazanması durumunda çivi çakma imkanı yoktur. Cumhurbaşkanımız ve Kaynarca Belediye Başkanı Mustafa Özer’in arkasındayız” dedi. 

 

KAYNARCA’DAN ALMAM VERİRİM

Kaynarca’da kendisine okul yeri verilecek iddialarına yanıt veren Seyfettin Selim, “Bizim Kaynarca’dan bir şey almaya ihtiyacımız yok. Ben Kaynarca’dan almam veririm. Bu aslı astarı olmayan söylentileri çıkaranlar kötü niyetli, art niyetlilerdir” diye konuştu. 

 

2 BİN KİŞİLİK YURT YAPTIRACAĞIM

Mustafa Özer’in Belediye Başkanlığı döneminde süreç içinde Kaynarca’ya 2 bin kişilik kız ve erkek yüksek öğrenim yurdu yaptıracağını ifade eden Seyfettin Selim, “Bu yurtlarda kalacak çocuklarımızın sabah kahvaltıları da ücretsiz olacak. Ben öldükten sonra da bu hizmetin devam etmesi için, Seyfettin Selim Vakfını kuracağım. İşin özeti ben Kaynarca’ya almaya değil, vermeye gelirim” dedi.

 

ERDOĞAN ŞÖYLE KONUŞMUŞTU

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 3 gün önce yaptığı konuşmada şöyle konuşmuştu: “Ülkemizin bir çok il ve ilçesinde şöyle bir manzara ile karşı karşıya kaldık. Partimizin eski belediye başkanlarını, eski milletvekillerini, eski teşkilat mensuplarını aday göstererek, kendileri kazanmak için değil, bize kaybettirmek için çalışan partiler ortaya çıktı. Hep söylediğimiz gibi Türkiye özgür ve demokratik bir ülkedir. İsteyen istediği yerde siyaset yapabilir, aday olabilir. Biz kendi ittifakımızdan, kendi partimizden, kendi adaylarımızdan mesulüz. Hem bize kaybettirmek için çalışıp, hem çeşitli beyan ve imalarla, bizim gölgemizde yürümek isteyenlere de müsaade etmeyiz.” - SEDAT BALTA