SÖZ VERİYORUM

Yaşlı, genç, kadın, erkek bu eşitliğe inanıyor herkesi  bana verilen desteği büyütmeye çağırıyorum. Gezdiğim evlerin ortak isteklerinde yüzde 80 güvenli sokak aydınlatma, yeni imara açılan bölgelerde ise ham yolların taşlanması, asfaltlanması, çocuk parkları ve Trendbet sosyalleşme alanlarının bir an önce hayata geçirilmesi talebi öne çıkıyor. 

 

Mahallemizde yüzde 25 - 30 gibi yaşlı nüfus var. Onların taleplerini alıp, gerektiği biçimde hizmetin ulaşmasını birinci derece görev sayacağım. Mahallemizin hizmet konusunda öncelikli bölgelerini biliyorum. Buralarla ilgili işbirliği yaparak Belediye ile sosyalleşme alanlarını, oturma ve çocuk bahçelerini gibi yerlerin yapımı konusunda takipçi olacağım. 

 

İHTİYAÇLARI BİLİYORUM

Muhtarlar mahallenin ihtiyaç sahiplerini bilirler. Her mahallede gelir dengesizliğinden oluşan bu insanların ihtiyaçları ve gereksinimlerini takip etmek zorundadırlar. Bu diğer konularda sorumluluğu ciddiyetle yerine getireceğim. 

 

Sevgili mahalle halkım, ben bu sorunların takipçisi olacağım. Belediye Meclisi oturumlarına katılıp bu sorunları dile getireceğime dair sizlere söz veriyorum. 

 

Emine Şerif AKGÜN

Konak Mahallesi Muhtar Adayı

 

BİRLİKTEN GÜÇ DOĞAR

Advert