ÜST DÜZEY KATILIM

Kongreye Merkez Sağ Parti Genel Başkan Vekili Halil İbrahim Şahinler, Teşkilat Başkanı Sibel Yaşar, Y. Yön. Gen. Bşk. Yard. Ender Bellekçi,  Genel Sekreter Yardımcısı Ali Varol, Sakarya İl Başkanı Aziz Tetik, Samsun İl Başkanı, İlkay Kocabay Düzce İl Başkanı İlyas Mercan, Gümüşova İlçe Başkanı Ayşe Betaş Düz, Düzce Merkez İlçe Başkanı Yakup Ökmen, Erenler İlçe Başkanı Süleyman Ateş, parti üyeleri ve konuklar katıldı. 

PARTİMİZİ 81 İLDE DUYURACAĞIZ

Divan Başkanlığını Genel Başkan Vekili Halil İbrahim Şahinler’in yaptığı Kongrede konuşan Merkez Sağ Parti Teşkilat Başkanı Sibel Yaşar, “Zühtü Güre başkanım yola çıktığımız ilk günden bu yana yanımızda. O zamanda ilçe başkanımızdı. Biz neredeysek o orada oldu sağolsun. 

Bizi asla yalnız bırakmadı. En sadık üyelerimizden biri diyebiliriz kendisi… İnşallah partimiz için iyi şeyler yapacağız. Bu yola birlikte çıktıysak davamız için ne yapmak gerekiyorsa, üstümüze düşen neyse, seve seve bunları yapmaya devam edeceğiz. Güçbirliği yapacağız, inşallah çok güzel işler başaracağız. Partimizin ismini 81 ilde, adım adım tüm Türkiye’ye duyuracağız. Bu bizim andımız olsun, bu sebeple çıktığımız yol kutlu olsun” dedi. 

YÖNETİM VE İL DELEGELERİ

Tek listeyle gidilen kongrede yönetim kurulu şu isimlerden oluştu. Başkan Zühtü Güre, Başkan Yardımcısı Yasin Zengin, Mustafa Erkul, Bekir Tabaklar, Samet Memiş. Yedek üyeler: Seçkin Güre, Suat Eraslan, Semih Güre, Ömer Umut. İl Delegeleri: Yasin Zengin, Mustafa Erkul, Bekir Tabaklar, Samet Memiş. 

GÜRE TEŞEKKÜR ETTİ

Merkez Sağ Parti (MSP) Kaynarca ilçe Başkanı Zühtü Güre, kongreye katılanlara teşekkür etti. Güre, “Merkez Sağ Parti Kaynarca İlçe Kongremize katılarak bizleri onurlandıran Merkez Sağ Parti Genel Başkan Vekili Halil İbrahim Şahinler, Teşkilat Başkanı Sibel Yaşar, Y. Yön. Gen. Bşk. Yard. Ender Bellekçi,  Genel Sekreter Yardımcısı Ali Varol, Sakarya İl Başkanı Aziz Tetik, Samsun İl Başkanı İlkay Kocabay, Düzce İl Başkanı İlyas Mercan, Gümüşova İlçe Başkanı Ayşe Betaş Düz, Düzce Merkez İlçe Başkanı Yakup Ökmen, Erenler İlçe Başkanı Süleyman Ateş, parti üyelerimize ve konuklarımıza teşekkür ederim. Kongremizin başka Kaynarcamız olmak üzere, Sakarya’ya ve ülkemize hayırlı uğurlu olmasını dilerim. Merkez Sağ Parti olarak ilçemizin, ülkemizin sorunlarına duyarlı olacağız, çözüm için üzerimize düşeni yapacağız” diye konuştu. - SEDAT BALTA