KADİR YAZGAN VE İSMAİL KAYMAK ADAY ADAYI MI?

Gazeteciler Soruyor programının Cuma akşamı TV264 ekranlarına canlı yayınla gelen programında AK Parti’ye yakın isimlerden Safa Polat, “Kaynarca’da Kadir Yazgan ve İsmail Kaymak isimleri var AK Parti’den. Muhalefette aday yok. 

MURAT KEFLİ ADAY MI DEĞİL Mİ?

Mevcut Belediye Başkanı Murat Kefli doğal aday adayı ama başvuruyu yapıp yapmayacağı konusunu bilmiyorum” derken, Raif Ugan, “Aday adayı olacağını düşünüyorum. Karar vericiler devam derse aday olacağını düşünüyorum, Hüseyin Cumalı ve Hakan Turan aday olmayacak yorumu yaptılar. 

 

İLÇEYİ UÇURACAK ÖNEMLİ İSİM KİM?

Hüseyin Cumalı, Kaynarca’yla ilgili bir çalışma olduğunu, önemli bir görevdeki ismin ikna edilmeye çalışıldığını iddia etti. Cumalı’nın sözleri şöyle, “Kaynarca’da bir çok sivil toplum kuruluşu ve bazı insanlar birisine geliyorlar bu kentte adayımız ol diyorlar, aday adayımız değil. Her kesimden destek görüyor. Bir isim var, o ilçenin ileri gelenleri konuşuyor, ikna etmeye çalışıyorlar. Kaynarca’da yapı itibarıyla o bölgeye hitap edebilecek bir isim var. Kaynarcalılar biliyor ben dillendirmeyeyim çünkü adam önemli bir görevde. O görevde olduğu için zarar görsün istemiyorum. Vizyoner ve ilçeyi uçuracak projeler yapacağına inanıyorum. Ben inanıyorum ama ismini açıklamak istemiyorum. Ben o kişiye sordum abi benim adımı geçirme dedi. Eğer Kaynarca Belediye Başkan adayı olsun bütün oyları da alır orda. İlçeye de kaybettirdiği yılları geri getirir. ”

Safa Polat kulislerde adı aday adaylığı için geçen isimleri ilçe ilçe sıralarken Hüseyin Cumalı ve Raif Ugan'da isimleri değerlendirdi. - SEDAT BALTA

Programdaki gazetecilere göre AK Parti'de ilçelerde aday adaylık için adı geçen isimler:

 

Serdivan

Enver Tok

İlhan Yılmaz

Nuri Oktay

Atakan Çelik

Yavuz Meşe

Özkan Çerlek

Osman Çelik

 

Erenler

Rahmi Şengül

Erdal Köse

Harun Şen

 

Arifiye

Salih Kaya

Behlül Bayrak

Remzi Adıyaman

Yusuf Çelebi

Önder Karan

Kürşat Kılıç

 

Söğütlü

Selçuk Kurt

 

Ferizli

Ramazan Serhoş

Ahmet Soğuk

Hüseyin Kaşkaş

 

Kaynarca

İsmail Kaymak

Kadir Yazgan

 

Karasu

Cevat Ekşi

Ahmet Genç

Ömer Babalıoğlu

 

Kocaali

Ersan Demir

 

Hendek

İrfan Püsküllü

Ali Kemal Sofu

 

Akyazı

Abdullah Taha Yıldırım

 

Pamukova

Fatih Akın

 

Sapanca

Yunus Gümüşel

Ömer Hunca

Yaşar Balkaya

Cengiz Can Çetin

Kadir Alagöz

 

Geyve

Metin Atalay

Selçuk Yıldız

Tahsin Dişli

Sabri Bölükbaşı

 

Advert