Kaynarca ilçe merkezinin 2032 seçmen ile ilçenin en büyük nüfusa sahip mahallesi konumundaki Orta mahallede mevcut Muhtar Kadir Yurdusev yeniden aday oldu, Mustafa Şeker, Cafer İçöz, Cüneyt Uzun, Adem Ayan, Yusuf Pestil diğer adaylar.

AZ FARKLA KAYBETMİŞTİ

Kaynarcahaber’i ziyaret eden Mustafa Şeker bir önceki seçimde muhtar adayı olmuş az bir farkla kaybetmişti. Mustafa Yiğit Şeker bu seçimde de en iddialı adaylardan biri. Sakarya Üniversitesi Siyasi Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi mezunu Mustafa Şeker 33 yaşında evli ve bir çocuk babası. Hasan Akgün Bulvarı üzerindeki işyerinde emlak ve otomotiv sektöründe iş yapıyor.

PARK VE ÇOCUK BAHÇELERİ ÖNEMLİ SORUN

Orta mahallenin başlıca sorununun park ve çocuk bahçelerinin bakımsızlığı olduğunu belirten Mustafa Yiğit Şeker, “Alt yapı çalışması nedeniyle bizim mahallemiz de yol, kaldırım hizmetini bekliyor. İnşaatı süren Cedit Camii’ne muhtar seçilmem durumunda inşaatının tamamlanması, sonrasında bakım ve onarımı için takipçisi olacağım. Üniversitede Kamu Yönetimi okumam nedeniyle ilçenin yönetim yapısını, bürokrasiyi biliyorum. Devletimizin tüm kurum temsilcileriyle iyi ilişkiler kurarak mahallemizin eksiklerini giderme konusunda başarılı olacağımıza inanıyorum.

ÇÖZÜMLER ZOR DEĞİL

Orta mahallede yaşayan biri olarak sorunları yakından biliyor, çözümlerinin de zor olmadığını biliyorum. İlçemizin merkezinde en büyük mahalle olarak Orta mahallenin önemine, değerine yakışan hizmetleri alması için çalışacağız. Değerli mahallemiz sakinlerinin oylarına talibiz” diye konuştu. - SEDAT BALTA