Yaklaşık 20 yıldır Sakarya'da hizmet veren ve çok sayıda OSB, fabrika, spor merkezleri vb. yerlerin güvenliğini sağlayan JAN-EM Özel Güvenlik Hizmetleri, 2023 yılında da sektöründe liderliğini devam ettirdi. Sektöründe öncü olan JAN-EM için, 2023 yılı atılım ve projelerini geliştirme yılı oldu.

Geçtiğimiz yıl özel güvenlik eğitiminde Sakarya'nın en fazla eğitim veren kurumu olan JAN-EM, bu alanda gençleri iş sahibi yapmanın sevincini ve gururunu yaşadı.

casino siteleri

Yapılan açıklamada 2024 yılında da JAN-EM'in hedeflerindeki kaliteli hizmet ve proje sayısındaki yükselişin devam edeceği belirtildi.

 

JAN-EM GÜVENLİK

JAN-EM, AB normlarına göre ülkemizde özel güvenlik hizmetlerinin yürütülmesi ile özel güvenlik hizmetlerinde görevlendirilecek görevlilerin silahlı ve silahsız eğitimlerini vermek üzere 5188 sayılı kanun esaslarına göre 01 Şubat 2005 tarihinde kurulan ve Özel Güvenlik Eğitimi, Özel Güvenlik Hizmeti (fiziki koruma), Güvenlik Sistemleri ve Alarm Sistemleri hizmetleri veren bir kuruluştur. Yürürlüğe giren 5188 sayılı Güvenlik Yasası gerekleri doğrultusunda %100 yapılanmasını tamamlayıp eğitim, güvenlik sistemleri ve alarm izleme ile alarm sistemleri alanında bölgesinde hizmet veren tek şirket olmanın gururunu yaşamaktadır.

urum oldu.