DAHA İYİ YAŞAM MÜMKÜN

Aday Tanıtım Toplantısı’nda ilk konuşmayı yapan SP İl Başkanı Hasan Zengin, daha kaliteli, daha iyi bir yaşamın mümkün olduğunu belirterek, “Saadet Partisi ve Gelecek Partisi’nin birlikte hareket ettiği bir seçim sürecini yaşıyoruz. Çalışmaları bir insanlığımız iki inancımız için yapıyoruz” dedi. 

 

KAYNARCA’DA SEÇİMİ KAZANACAĞIZ

Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ömer Abdullah Ayhan, sözlerine, “inşallah biz burada seçimi kazanacağız”diye başladı. İnsanlarla irtibat kurarken parti kimliği ve güncel siyaseti çok fazla gündeme getirmemek gerektiğini ifade ederek, “Planlamadan, işlerimizi düzgün yapmaktan bahis edersin, çalışkanlıktan bahsedersin, nepotizim olmayacağından, akrabanın kayırılmayacağından bahsedersin. bunların hepsini anlattığınız zaman İslam’ı tebliğ etmiş olursunuz. Biz bu şuurla çalışıyoruz” diye konuştu. 

 

MUSTAFA TAN’IN KONUŞMASI

Saadet Partisi ilçe Başkanı ve 5 yıl Belediye Meclis Üyesi olarak Kaynarca’da ‘Ana Muhalefet’ görevini üstlenen Mustafa Tan adaylık açıklamasında yaptığı konuşmada, “Hepimizin ortak derdi Kaynarca llçemiz Bunun için buraday Kaynarca’yı yaşanabilir bir ilçe yapma mücadelesi verdik ve bu mücadeleye devam edeceğiz” dedi. 

 

HALKIN SESİ OLDUK

Kaynarca’nın tüm sorunlarını bildiğini ve halkın sesine kulak verdiğini ifade eden Mustafa Tan, “İlçemizin tüm mahalle ve köylerini gezip gördüğümüz için biliyoruz. Kaynarca halkının bize verdiği yetkiyle 5 yıl boyunca Kaynarca Belediye Meclisi’nde halkımızın sesi olarak Belediye Meclis Üyeliği yaptık. 

 

HER PARTİNİN OYUYLA SEÇİLDİM

Bu zaman içerisinde Belediye Meclisi’nde bulunan tüm partilerin meclis üyelerinin desteğini de alarak encümen üyesi seçildik. Bunun sebebi ise bizim Kaynarca halkına hizmet etmedeki samimiyetimiz, halkın sorunlarını tespit etmemiz, yanlışlara, haksızlıklara, yolsuzluklara, müdahale etmemizdir. Biz tüm Kaynarca halkının menfaati için yolumuza devam ettik. Bu çizgiyi bozmadan Kaynarca için hep birlikte çalışmamız gerektiğinin bilincindeyiz. 

 

KIRSAL MAHALLE DİLEKÇESİ

15 Yıllık siyasi birikimimizle Kaynarca ilçemizde halkımızın doğduğu yerde çalışan ve çalışıp kazandığı ile insanca refah, huzur ve saadet için yaşanabilen mutlu bireyler olmasını hedefledik. 

 

40 Mahalle muhtarımızın imzası ile kırsal mahalleye geçiş dilekçesini Meclis’e verdik. Bunun takibini önceliğimiz olarak görüyoruz. Sosyal ve kültürel ihtiyaçlara, mimari, ulaşım, tarım ve hayvancılığa önem vereceğiz. 

 

50’NİN ÜSTÜNDE DİLEKÇE VERDİK

Meclis üyeliğimiz sürecinde Sakarya Büyükşehir Belediyesi’ne, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’ne ve Kaynarca Belediyesi’ne yapılması gerekenleri tespit ettik, bu konuda 50’nin üstünde dilekçeyle başvuru yapıp halkımızın sorunlarını yetkili mercilere ilettik. 

 

Kaynarca Belediye Başkan adaylığını halkımızın teveccühü, kanaat önderleriyle aylarca yapmış olduğumuz istişareler sonucu hep birlikte vermiş olduğumuz bir kararla almış bulunmaktayız. Kaynarcamıza en güzel işleri yapacağımıza inanıyor ve tüm halkımızın desteğini bekliyoruz” diye konuştu. - SEDAT BALTA