Yangın söndürme çalışmalarına Sakarya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekiplerinin yanı sıra Kaynarca Belediyesi’ne ait yangına müdahale aracı, iş makineleri ve mahalle sakinleri de büyük destek verdi.
"Can ve Mal Kaybı Olmaması En Büyük Tesellimiz"
Söndürme çalışmalarının ardından açıklamalarda bulunan Kaynarca Belediye Başkanı Kadir Yazgan, herhangi bir can ve mal kaybının yaşanmamasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Başkan Yazgan, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:
"Geçmiş olsun Kaynarca’mız! Sabırlı Mahallemizde meydana gelen yangına ekiplerimiz tarafından hızlı bir şekilde müdahale edilmiştir. Yangında herhangi bir can ve mal kaybının yaşanmamış olmasından dolayı büyük bir memnuniyet duyuyoruz. Yangına müdahalede emeği geçen itfaiye ekiplerimize, belediye personelimize ve destek veren duyarlı vatandaşlarımıza teşekkür ediyor, hemşehrilerimize geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Olası yangın tehlikelerine karşı tedbirlerimizi elden bırakmayalım. Su tankerlerimizi dolu ve her an müdahaleye hazır tutalım. Allah ilçemizi ve tüm hemşehrilerimizi her türlü afetten korusun."
"Sıcaklar Rekor Seviyede, Tüm Tedbirleri Alalım"
Hava sıcaklıklarının rekor seviyelere yaklaştığı bu kritik günlerde her bir vatandaşın tedbirli ve tetikte olması gerektiğine dikkat çeken Başkan Yazgan; su tankerlerinin dolu tutulması, araçlardaki yangın tüplerinin kullanıma hazır bulundurulması ve doğaya ya da çöpe gelişigüzel cam atık atılmaması konusunda uyarılarda bulundu.
Başkan Yazgan, "Biz de Kaynarca Belediyesi olarak her birimdeki çalışanlarımızla, yangın söndürme aracımızdan iş makinelerimize kadar tüm süreçlere erken müdahale etmek için elimizden geleni yapmaya hazırız" diyerek belediyenin tüm imkanlarıyla teyakkuzda olduğunu vurguladı. - SEDAT BALTA - HABERİN VİDEOSUNU İZLEMEK İÇİN AŞAĞIYA KAYDIRINIZ




