Sakaryaspor Yönetim Kurulu üyeliği görevi de bulunan Kaynarca Belediye Başkan Yardımcısı Ali Akgünoğlu yaptığı açıklamada, “Sakaryaspor uzun yıllardır özlemini çektiği şampiyonluğa hiç bu kadar yakın olmamıştı. Yönetim olarak Sakaryaspor taraftarlarına bu coşkuyu, mutluluğu yaşatmak en büyük hedefimiz. Sakarya bunu hak ediyor. Teknik ekibimiz ve futbolcularımız çok sıkı bir çalışma içinde. Bizler de başkan ve yönetim kurulu olarak onların her türlü eksiğini tamamlamak, gerekli önlemleri almak, destek olmak için çaba gösteriyoruz. Şampiyonluk için geri sayım başladı” diye konuştu. 

casino dünya

 

ÖĞRENCİLERE 2 BİN BİLET

Genç taraftara özel önem verdiklerini ifade eden Ali Akgünoğlu, “Kulüp olarak yarının büyükleri gençlerimiz, öğrencilerimiz için 2 bin bilet ayırdık. Milli Eğitim Müdürlüğü’ne teslim ettik.  Onların da Sakaryaspor’un şampiyonluk coşkusuna şahit ve ortak olmalarını diliyoruz” dedi. 

bahsine giriş

 

Kaynarca’da da Turgutluspor maçı için bilet satışı yapıldığını belirten Akgünoğlu, “Kaynarca’dan Sakaryaspor’a güçlü bir taraftar desteği vereceğiz. Kaynarca o maçta tribünlerdeki yerini alacak” dedi. 

bahsine giriş

 

Sakaryaspor TFF 2. Ligin 35’inci haftasında 17 Nisan Pazar günü saat 15.00’da Turgutluspor ile karşılaşacak. Maça ulaşım için Kaynarca’dan 13.30’da araç kaldırılacak. 

Admin

 

Advert